Kortni (18) muža Daga (52) zove tata

Našli večnu ljubav

Kortni (18) muža Daga (52) zove tata

Stil -
Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja na internetu, a venčali su se kada je Kortni imala 16

I to je ljubav.Slučajno sam ga nazvala "tata", priznala je Kortni Stoden (18) u emisiji "Kapls terapi" dok je sedela pored svog supruga i glumca Dag Hačison (52).

"Tako je, kako je. Ona mene može da zove tata, a ja se mogu šaliti da odgajam svoju ženu. Sve je u dobrom humoru", izjavio je glumac. Kortni kaže da jedino još nije spremna za decu. "To je jedna od glavnih tema o kojima raspravljamo u braku. On želi decu, ja ne želim. Nisam protiv dece, ali je meni je moja karijera moje dete", objasnila je Kortni.

Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja na internetu. Venčali su se kad je Kortni imala 16 godina, a na pitanje zašto nisu sačekali da Kortni napuni 21. godinu, Kortni je rekla kako nije razmišljala glavom, već srcem. Iako je ona izjavila da seks nije bio primaran razlog zbog kojeg su požurili, Dag se s njom nije složio.

"Lagao bih kad bih rekao da mi to nije bilo na pameti. Ti si ipak jedna prekrasna žena, ali to mi nije bio primaran razlog. Našao sam pravu ljubav, u tome je stvar", tvrdi glumac. Par ima i svoj rijaliti šou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track