Avio-kompanija zaposlila hobite

Neočekivano putovanje

Avio-kompanija zaposlila hobite

Stil -
U spotu se pojavljjuju i unuci pisca "Hobita" i "Gospodara prstenova" Dž. R. R. Tolkina - Majk i Rojd Tolkin

VELINGTON - Avio kompanija Er Nju Ziland "zaposlila" je orke, vilenjake i hobite da u najnovijem video spotu o pravilima ponašanja na njihovim letovima putnicima objašnjavaju kako da vežu sigurnosne pojaseve.

Spot, koji se pojavio pre premijere filma Pitera Džeksona "Hobit: Neočekivano putovanje" sadrži specijalne efekte koje je radila rediteljeva kompanija "Veta vorkšop", uključujući i digitalnog Goluma koji pojazuje gde se nalaze izlazi za slučaj opasnosti, prenosi AFP.

I sam Džekson pojavljuje se u spotu od četiri i po minuta pre nego što nestane stavivši "dragoceni" prsten oko koga se vrtela njegova Oskarom nagrađena trilogija "Gospodar prstenova". U spotu se pojavljjuju i unuci pisca "Hobita" i "Gospodara prstenova" Dž. R. R. Tolkina - Majk i Rojd Tolkin.

Marketing menadžer Er Nju Zilanda Majk Tod rekao je da je spod deo velike globalne promocije filma koji će svetsku premijeru imati u Velingtonu krajem meseca. Film je prvi deo trilogije "Hobita" koji je prednastavak romana i filmova "Gospodar prstenova".

Inače, ova avio-kompanija postala je poznata po svom spotu u kojem je kabinsko osoblje nago i ima samo boju za telo, ali i video spotovima u kojima se pojavljuje američki reper Snup Dog i članovi poznatog novozelandskog ragbi tima Ol Bleks.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track