Prevara: Bijonse pevala na plejbek
Foto: Daily Mail

Izneverila

Prevara: Bijonse pevala na plejbek

Stil -
Pevačica na inaguraciji predsednika Obame pevala na plejbek

VAŠINGTON - Zaboravite na govor Baraka Obame tokom inauguracije ili na odevnu kombinaciju Mišel Obame, glavno pitanje koje postavljaju Amerikanci jeste da li je pop diva Bijonse pevala nacionalnu himnu na plejbek.

Dobitnica Gremija nije se oglašavala posle medijskih izveštaja da nije je pevala uživo pred stotinama hiljada ljudi u Vašingtonu. Portparol Mornaričkog benda koji je bio pratnja pevačici rekao je američkim medijima da je Bijonse odlučila u poslednjem trenutku da peva na plejbek.

Bend je kasnije povukao svoje tvrdnje saopštenjem da niko od članova benda nije "u mogućnosti da proceni da li je himna bila izvođena uživo ili je puštena prethodno snimljena verzija".

U saopštenju se dodaje i da bend nije bio u prilici da proba zajedno sa pevačicom i da se u takvim slučajevima, za svaki slučaj, sve snima kako bi, ako dođe do nepredviđenih okolnosti, snimak mogao da bude pušten.

Inauguracija Obame bila je prvi veliki nastup Bijonse (31) posle rođenja deteta u januaru 2012. Pevačica je u nedelju postavila na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj se vidi kako drži note himne. Muzičari Keli Klarkson i Džejms Tejlor, koji su takođe pevali na inauguraciji u ponedeljak, pevali su uživo, potvrdili su njihovi portparoli.

Agencije podsećaju da to ne bi bilo prvi put da velike zvezde pevaju na plejbek na važnim događajima - klasični muzičari Jo Jo Ma i Icak Perlman svirali su na "plejbek" na Obaminoj inauguraciji 2009. dok je Madona isto tako pevala na Super Boulu prošle godine, a Vitni Hjuston 1991.Pitanje da li je Bijonse pevala uživo ili ne podelilo je njene obožavaoce širom sveta.

I dok deo smatra da je izvođenje bilo odlično, bez obzira na to da li je prethodno snimljeno i pušteno ili pevano uživo, drugi su razočarani odlukom pevačice da ne peva uživo. Bijonse će se ponovo pojaviti pred velikom publikom 3. februara na poluvremenu Super Boula.

http://www.youtube.com/watch?v=Z-DSFrGnQrk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track