Upoznajte ženu sa horor zadnjicom!

Htela savršenu guzu

Upoznajte ženu sa horor zadnjicom!

Stil -
Htela sam da pokažem drugaricama svoju novu guzu, ali su se oni preokrenuli i to me je izbezumilo

Žena koja je javnost šokirala objavom videa u kojem se vidi kako joj se implanti u zadnjici okreću u svim smerovima javno je progovorila o ovoj operaciji i pozvala žene da to nikada nikako ne urade.

Rene, koja nije htela da kaže svoje prezime, rekla je da je video sa ugrađenim silikonima u zadnjici koji su se okrenuli naopačke poslatavila prošle godine kako bi druge upozorila na opasnosti jeftinih zahvata estetske hirurgije.

"Htela sam da pokažem drugaricama svoju novu guzu, ali su se oni preokrenuli i to me je izbezumilo", ispričala je Rene, koja je htela savršenu zadnjicu. Rene je u emisiji donela izvađene implante i objasnila da je pošto ih je izvadila osećala užasan bol.

Pozvala je sve žene da dobro provere kod koga idu na operaciju ili da uopšte ne idu. "Molim vas, nemojte sebi raditi ove stvari. Kada bi više ljudi progovorilo o svojim iskustvima manje žena bi odlazilo na operacije", poručila je.

U videu koji je objavljen 27. novembra Rene je pokazala implante koji su se okretati u svim smerovima. Iako su mnogi posumnjali u autentičnost videa, plastični hirurg Adrijan Ričardson objasnio je da je moguće da hirurg koji je implantate ugrađivao nije stavio dovoljno mesta između kosti.

http://www.youtube.com/watch?v=9R4zDuNfyzE
http://www.youtube.com/watch?v=qer0WekyTlU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track