BLEDO LICE PROŠLOST: Vreme je za bronzer!

Prizovite proleće

BLEDO LICE PROŠLOST: Vreme je za bronzer!

Stil -
Kako bi prizvala pravo proleće i unela toplinu u svoje lice, predlažemo ti da već sada počneš da koristiš bronzer

Vetar i hladnoća utiču i na naše lice i izbor šminke pa tako mnoge devojke i dalje nose svoje "zimske boje" - bledi puder i ružičasto rumenilo.

Kako bi prizvala "pravo proleće" i unela toplinu u svoje lice, predlažemo ti da već sada počneš koristiti bronzer. Ipak, s tim "čarobnim" kozmetičkim proizvodom moraš biti vrlo oprezna kako bi na kraju šminkanja izgledala kao Džej Lo, a ne kao Snuki! Ako još nisi upoznata sa svim čarima bronzera, donosimo ti nekoliko pravila:

1. Ne kupuj pretamne nijanse

Nikad nemoj da kupuješ pretamnu nijansu bronzera jer ćeš na kraju izgledati jeftino. Bronzer koji je za tri nijanse tamniji od boje tvog lica idealan je izbor. Isto tako, pripazi na tonove - hladniji idu uz svetli i crvenkasti ten, tamniji uz braon i maslinasti.

2. Nemoj ga nanositi na celo lice

Bronzer nije puder u kamenu. On služi za osenčavanje lica pa ga nikad nemoj nanositi na celo lice. Nanesi ga jednim pokretom na rubove čela i ispod jagodica (u obliku slova C) te lagano njime opraši bradu. Ukoliko želiš tanji nos, nanesi malo bronzera i na levi i desni rub nosa.

3. Velika četka

Bronzer je najbolje nanositi velikom mekanom četkom koja će omogućiti nanošenje na široko područje i senčenje. Za bronzer su najgori izbor male četkice za rumenilo koje će na tvom licu ostaviti smeđe crte.

4. Pažljivo sa šljokicama

Mnogi bronzeri u sebi sadrže šljokice i s njima budi izrazito oprezna. Možeš ih nanositi za izlaske, ali za svakodnevne varijante najbolji su bronzeri u mat ili blagoj metalik varijanti.

5. Kombinuj s rumenilom

Za divan i svež izgled lica na područje ispod jagodica nanesi bronzer širokom četkom, a zatim na same jagodice nanesi malo bledo ružičastog rumenila. Na kraju, sve lagano pomešaj velikom čistom četkom. Rezultat će te oduševiti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track