Estetska hirurgija: Svi žele da izgledaju kao Džejms Bond
Foto: Youtube

Estetska hirurgija: Svi žele da izgledaju kao Džejms Bond

Stil -
Trendovi su se promenili, pa je dečački izgled Leonarda Dikaprija i Tobija Megvajera pao u senku, dok su popularne grublje crte lica, kakve imaju Danijel Krejg i Džon Ham

Estetska hirurgija odavno je prestala da bude rezervisana samo za žene. Sve veći broj muškaraca obraća se hirurzima kako bi korigovali nesavršenosti na svom licu i telu.

Trendovi su se promenili, pa je dečački izgled Leonarda Dikaprija i Tobija Megvajera pao u senku, dok su popularne grublje crte lica, kakve imaju Danijel Krejg i Džon Ham.

Muškarci više ne žele dečačku lepotu, zanimljivije su im četvrtaste vilice i netradicionalni nosevi - kaže profesor plastične hirurgije Stiven Tajtelbaum.

Umesto rinoplastije, odnosno operacije nosa, muškarci se sve češće odlučuju da izbalansiraju crte lica ugradnjom implanta u bradu. Prošle godine obavljeno je oko 800.000 zahvata na muškarcima.

U odnosu na 1997. godinu, broj se povećao za 120 odsto. Jedan od novijih zahvata koji je postao popularan jeste mini-liposukcija vrata, kojom se zateže linija vilice.

Top pet estetskih zahvata za muškarce:

1. liposukcija2. rinoplastija3. operacija kapaka4. smanjivanje grudi5. fejslifting

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track