VIDEO: Šta ostane od novog ajfona kad ga bacite sa 3 metra visine!
Foto: Youtube

Test novog modela 5S i 5C

VIDEO: Šta ostane od novog ajfona kad ga bacite sa 3 metra visine!

Tech -
I dok većina razmišlja o tome šta sve od programa i funkcija donose dva nova Eplova modela, malo ko mozga oko toga kako se ova dva telefona ponašaju kada ih ispustite u njihovoj originalnoj futroli

Novi ajfon telefoni 5S i 5C i pre nego što su se pojavili zaludeli su sve poklonike ovog popularnog smartfona.I dok većina razmišlja o tome šta sve od programa i funkcija donose dva nova Eplova modela, malo ko mozga oko toga kako se ova dva telefona ponašaju kada ih slučajno ili namerno ispustite u njihovoj originalnoj futroli.

Rešili smo zato da vas upoznamo koje su razlike između ova dva telefona kada ih ispustite sa tri različite visine.

Kada oba telefona ispustite na zemlju u visini grudi oba telefona pad podnose dosta dobro sa tek malim naznakama da je do pada i došlo. Ipak, kada telefone ispustite iznad vaše glave tu se već vide ozbiljnije razlike između 5S i 5C.Ekran ajfona 5C je bio potpuno uništen. I ne samo to nego je posle pada prestao i da radi. S druge strane model 5S zaradio je samo par "ožiljaka".

Pošto model 5C nije preživeo drugi test, poslednji pad je bio rezervisan samo za ajfon 5S. Kada je "pao" sa tri metra na zemlju, oštećenja su se samo delimično pojavila na ivicama ekrana, ali je ajfon i posle toga radio savršeno.

Naravno sve ovo nije nikakva naučno potvrđena garancija ali ne bi bilo loše da odvojite nešto novca kako biste prištili svom ajfonu zaštitnu futrolu koja za 5S košta 39 a za 5C 29 dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=c3XsAh_32Ik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track