UPOZNAJTE HTC ONE MAX: Smartfon veličine tableta!
Foto: Youtube

Novo pojačanje

UPOZNAJTE HTC ONE MAX: Smartfon veličine tableta!

Tech -
Kompanija HTC predstavila je javnosti svoj najnoviji model smartfona HTC One max koji svojom veličinom pre podseća na tablet nego na mobilni telefon

Kompanija HTC predstavila je javnosti svoj najnoviji model smartfona HTC One max koji svojom veličinom pre podseća na tablet nego na mobilni telefon.

Kad pogledate njegov ekran od 5.9 inča delovaće vam da je pomalo neadekvatan, da ne kažemo nepotreban posebno kada se uporedi sa modelima Samsung Galaksi S4 (5 inča), Galaksi Nout3 (5.7 inča), LG G2 (5.2 inča).Težak skoro 220 grama i širok nešto više od 8 santimetara sam od sebe nameće očigledno pitanje - zbog čega je tako veliki.

"Glavni razlog zašto je ovaj telefon toliko velik je mogućnost da koristite sve sadržaje kao da imate tablet", reklu su zvaničnici kompanije HTC.

Od novotarija koje se sada pojavljuju na ostalim pametnim telefonima trebalo bi napomenuti da ovaj model ima čitač otiska prsta kao način zaključavanja i otključavanja telefona.

Naravno tu je i moćna takozvana "UltraPiksel kamera", 32GB interne memorije, stereo zvučnici sa spoljne strane. Sve u svemu, ovo nije telefon za one koji su navikli (ili prosto ne žele drugačije) da telefon koriste jednom rukom. Ipak za sve one koji žele da imaju 2 u 1 - i smartfon i tablet HTC One max ima mnogo toga da ponudi.

http://www.youtube.com/watch?v=7GVz8owzbwY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track