ZBOG VIDEO IGRICA ODBIJAJU SEKS: Gejmerima bitniji računar od vođenja ljubavi!

Istraživanje

ZBOG VIDEO IGRICA ODBIJAJU SEKS: Gejmerima bitniji računar od vođenja ljubavi!

Tech -
Zbog igre će, svaki peti gejmer, propustiti venčanje, sahranu ili momačko veče prijatelja, a 50 odsto znalo je i da odbije i seks jer su želeli da svoje vreme posvete igri

Gejmeri toliko predani igranju video igrica da više od polovine njih rado propušta događaje u stvarnom životu, da ne bi gubili vreme namenjeno igranju.

Prema ovom najnovijem istraživanju, zbog igre će, svaki peti gejmer, propustiti venčanje, sahranu ili momačko veče prijatelja, a 50 odsto znalo je i da odbije i seks jer su želeli da svoje vreme posvete igri.

Iako je verovatnije da će muški gejmeri biti nezainteresovani za seks zbog igre, žene će pre odbiti druženje s prijateljima od njih. Prema studiji, najbizarnija stvar koju zagriženi zavisnici o igricama rade je uriniranje u prazne plastične bočice kako ne bi svoje vreme morali da troše na na odlazak do WC.

Oko 25 odsto koji sebe smatraju gejmerima zbog igranja igrica ostali su budni 30 sati u kontinuitetu, a isto toliko njih je otkrilo da su u virtualnom svetu upoznali ljubav svog života, koja deli istu strast prema igrama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track