SRBI GUGLALI: Tražili turske serije, rijalitije i Saru Jovanović!

Objavljeni rezultati

SRBI GUGLALI: Tražili turske serije, rijalitije i Saru Jovanović!

Tech -
U Srbiji najviše pretraživani pojam serija Kako vreme prolazi, Farma, Sulejman Veličanstveni, Pol Voker, Veliki brat i Ljubav i kazna

Srbiji su na najpoznatijem svetskom veb pretraživaču Guglu u 2013. najviše tražili turske televizijske sapunice i rijaliti programe. U godišnjem izveštaju, koji je kompanija Gugl objavila, navodi se da je u prethodnih 12 meseci u Srbiji najviše pretraživani pojam bila serija Kako vreme prolazi, slede Farma, Sulejman Veličanstveni, Pol Voker, Veliki brat i Ljubav i kazna, a na sedmom i osmom mestu su veliki sportski događaji - Evropsko prvenstvi u košarci i teniski gren slem turnir Australija open.Među prvih deset su još "Gangam stajl" i "Nemoguća misija", navodi se u izveštaju.

Kada je reč o domaćim ličnostima, zanimljiv podatak je da među prvih deset nema političara ni sportista. Najviše pretraga imala je Sara Jovanović, a slede Jelena Golubović, Jovanka Broz, Mina Milenković, Tijana Ognjanović, Stanija i Filip, Soraja, Dolores Lambaša, Mirna Radulović i Josif Tatić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track