SVI HOĆE SMEH: Top 10 pretraživanih slika na Guglu u 2013!

SVI HOĆE SMEH: Top 10 pretraživanih slika na Guglu u 2013!

Tech -
Na vrhu liste najčešće pretraživanih fotografija u ovoj godini nalaze razne smešne slike i animacije

Bez Gugl pretraživača teško je zamisliti surfovanje internetom, bilo da radite ili se zabavljate. Predstavljamo listu od 10 slika koje su najčešće pretraživane putem Gugla ove godine.

1. Smešne fotografijeHumor je ipak pobedio, tako da se na vrhu liste najčešće pretraživanih fotografija u ovoj godini nalaze razne smešne slike i animacije.

2. Majli SajrusDo juče dečija zvezda, a danas raskalašna pevačica, Majli Sajrus je šokirala svet nastupom na dodeli MTV nagrada.

3. Kejt AptonPrema mišljenjima mnogih, ova manekenka je najseksepilnija žena na svetu, pa ne čudi što su korisnici interneta tragali za njenim fotografijama.

4. Džastin BiberBibera i dalje prati atribut internet miljenika, uprkos bahatom ponašanju u poslednje vreme.

5. Selena GomezBivša devojka Džastina Bibera proglašena je jednom od deset najbolje obučenih ličnosti u ovoj godini, prema listi magazina "Tajm".

6. Arijana GrandeDvadesetogodišnja glumica i pevačica stekla je svetsku slavu zahvaljujući singlu "The Way" sa debi albuma "Yours Truly".

7. One DirectionS obzirom na njihovu armiju fanova, nije teško objasniti zašto se bend "One Direction" našao na ovoj listi.

8. Amanda BajnsO američkoj glumici se proteklih meseci često pisalo, ali ne u pozitivnom kontekstu, već zbog hapšenja, opijanja i konzumiranja narkotika.

9. Periodni sistem elemenataOva tabela je, kao i svake godine, bila potrebna učenicima širom sveta, dok su rešavali zadatke iz hemije.

10. Dženifer LorensDobitnica Oskara za ulogu u filmu "Silver Linings Playbook" ove godine je bila u centru pažnje, ne samo zbog glumačkih angažmana, već i zbog lepote.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track