Ovu Fejsbuk aplikaciju mnogi mrze
Foto: Facebook

Bitstrips

Ovu Fejsbuk aplikaciju mnogi mrze

Tech -
Aplikacija koja jednom sličicom zamenjuju pisane statuse zasad ima oko pet miliona korisnika, ali svakim danom gubi sve više svojih virtuelnih prijatelje jer ih svojim stripovima živciraju

Nova aplikacija za Fejsbuk, Bitstrips, koja korisnicima omogućuje da izrade stripovske, idealizovane virtuelne verzije sebe i da ih podele sa prijateljima putem svog Fejsbuk profila, izluđuje trostruko više ljudi nego što ih zabavlja.

Iako stripovi imaju veliku bazu fanova širom sveta, ali klub onih koji mrze stripovske aplikacije Bitstrips mogao bi brojčano da je nadmaši u budućnosti.

Bitstrips, kojim korisnici jednom sličicom zamenjuju pisane statuse, zasad ima oko pet miliona korisnika, ali se čini da oni svakim danom gube sve više svojih virtuelnih prijatelje jer ih svojim stripovima živciraju.

"Bitstrips je teško kategorizovati jer to nije igra. To je novi način izražavanja i interakcije s prijateljima. Umesto objavljivanja teksta poput svih ostalih, može da stvori nešto što je povezano s vašim životom", rekao je Džejkob Blekstok, direktor Bitstripsa.

Međutim, mnogi tvrde da će Bitstrips biti zaboravljen onog trenutka kad se na Fejsbuku pojavi "neka druga aplikacija koja će tinejdžere na brzinu zaludeti".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track