YU MAMA najbolji porodični sajt!
Foto: Pr Slike

PR tekst

YU MAMA najbolji porodični sajt!

Tech -

PC Press magazin već 17 godina za redom organizuje izbor WEB TOP 50 i bira 50 najuspešnijih sajtova u Srbiji. Ove godine sajt yumama.com proglašen je najboljim u kategoriji Porodica i zdravlje. Tim povodom, na svečanoj ceremoniji održanoj 31. januara 2014. godine u Skupštini grada Beograda, uručeno je priznanje urednici sajta Nataši Đorđević-Misić.

"Yumama je najsveobuhvatnija i najfunkcionalnija baza informacija za sve one koji postaju roditelji." Ovim rečima glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press Dejan Ristanović, obrazložio je zbog čega je baš ovaj sajt pobednik u pomenutoj kategoriji.

Prva verzija Yumame nastala je još 2000. godine, kao promotivni deo najčitanijeg roditeljskog magazina Mama. Bio je to prvi sajt posvećen trudnicama i majkama u našem regionu. Vremenom se javila potreba da se na pitanja zabrinutih roditelja što brže i konkretnije odgovori, te je sajt 2008. godine, nakon što je modernizovan i obogaćen aktuelnim sadržajima i novim funkcionalnostima, postao prava riznica dragocenih roditeljskih saveta. Danas, zahvaljujući onlajn savetovalištima, edukativnim video prilozima, forumu i tekstovima stručnih saradnika -lekara, pedagoga, psihologa, mladi roditelji imaju priliku da veoma brzo reše svoje dileme i prevaziđu strahove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track