FEJSBUK ŠPIJUNIRA OSTAVLJENE: Prati vašeg bivšeg partnera!

Da li vam je poznato

FEJSBUK ŠPIJUNIRA OSTAVLJENE: Prati vašeg bivšeg partnera!

Tech -
Najpopularnija društvena mreža stalno prati i analizira aktivnosti bivših

Nekada su stvari bile jednostavnije: kada biste raskinuli, to biste znali samo ti, tvoj dečko/devojka i vaši bliski prijatelji, a sada to znaju svi koji imaju pristup Fejsbuku, pa tako nije čudno da te odjednom nazove tetka sa kojom nisi u kontaktu već duže vreme i počne da te ispituje o tome zbog čega ste raskinuli i kako se osećaš.

Uz sve radoznale ljude, tvoj prekid prati i Fejsbuk, to jest njegovi zaposleni. Tako je, na primer, odnedavno dostupan novi podatak do kojeg su Fejsbukovci došli prateći parove na ovoj društvenoj mreži.

Proučavanjem parova koji su u vezi bili minimalno četiri nedelje, Fejsbuk prati trenutak kada osoba, na primer muškarac, promeni status veze. Fejsbuk tim tada proučava profil druge osobe (za koju pretpostavljaju da je ostavljena), a rezultati pokazuju da ostavljena osoba počinje pojačano da koristi Fejsbuk - uočen je rast od 225 odsto.

Pretpostavlja se da ostavljena osoba na Fejsbuku traži svojevrsnu terapiju, špijunira bivšeg ili jednostavno razgleda potencijalne nove partnere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track