POBOLJŠAJTE RAD JEZIKA: Lizanjem ekrana do boljeg seksa

Novina

POBOLJŠAJTE RAD JEZIKA: Lizanjem ekrana do boljeg seksa

Tech -
Aplikacija Lick This omogućava svima kojima je do vežbanja da bolje razgibaju svoj jezik i spreme ga za maštovitije seksualne igre

Spremite se za neobično usavršavanje seksualnih veština - lizanjem ekrana telefona!Evo neobičnog predloga kako da poboljšate rad svog jezika! Aplikacija Lick This, dostupna samo na vebu za sada, omogućava svima kojima je do vežbanja da bolje razgibaju svoj jezik i spreme ga za maštovitije seksualne igre.

Kreatori aplikacije, San Francisco Club Sexy Time, "izumeli" su tri jednostavne vežbe, koje se mogu praktikovati na bilo kojem uređaju sa displejom osetljivim na dodir i internet vezom. Tu su vežbe gore-dole (uključivanje i isključivanje prekidača za svetlo), kružni pokreti jezikom i slobodno-mešoviti stil, kada je potrebno loptu zadržati što duže u vazduhu.

Pravila su jednostavna. Ulogujte se na Lick This sajt preko uređaja sa ekranom osetljivim na dodir i počnite da ližete displej! Kada se umorite pogledajte rezultat i podelite ga na društvenim mrežama, da svi vide koliko ste dobri u tome.

Konačno, pravi test za vlasnike Samsusnga Galaxyja S5, Sonyja Xperia Z1 i drugih vodootpornih telefona.

Spremni za lizanje?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track