EKSKLUZIVA: Objavljen prvi video Ajfona 6?

Prototip

EKSKLUZIVA: Objavljen prvi video Ajfona 6?

Tech -
Na telefonu se vidi kamera, ali logo Epla sa zadnje strane ne svetli, što će verovatno razočarati mnoge ljubitelje njihovih proizvoda

Uoči 9. septembra, dana kada je kompanija Epl u San Francisku najavila događaj na kojem će, kako se veruje, predstaviti i novi telefon Ajfon 6, na internet stranici Jutjub pojavio se video na kome je navodno taj uređaj.

Video je objavila kompanija Feld & Volk, poznata po luksuznim verzijama Ajfona i Ajpeda, a na njemu se vidi kompletan, potpuno funkcionalan Ajfon 6 sa ekranom od 4,7 inča, sastavljen od dosad poznatih delova.

Prototip se može uključiti i na ekranu se vide ikone kabla i ''Ajtjunsa'', i to onog iz iOS7, a ne iOS8 na kojem će raditi Ajfon 6.

Na telefonu se vidi kamera, ali logo Epla sa zadnje strane ne svetli, što će verovatno razočarati mnoge ljubitelje njihovih proizvoda.

Dugme za uključivanje pomereno je na desnu stranu, a ona za pojačavanje su izdužena. Na videu se vidi da je ''šestica'' veća i šira od Ajfona 5s, kao i da je dizajn značajno drugačiji.

http://www.youtube.com/watch?v=QRzhd_fOY-s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track