Kako treba upotrebljavati Instagram?
Foto: Cbsnews.com

Ne pravite lažnu sliku o sebi

Kako treba upotrebljavati Instagram?

Tech -
Instagram doživljava svoju veliku slavu iz dana u dan, i preti da postane možda i najbolji

Ono što svi vole na instagramu je da u osnovi nema četa, nema medija, nema još mnogo toga što ljude iritira na Fejsbuku, Menshealth.rs

Ali šta ako svaki dan objavljujete tone fotografije ili svakih godinu po 10 fotografija? Ni jedno ni drugo ne valja.

Isto je kao i sa ostalim društvenim mrežama, na kojima si možda znatno aktivniji. Postojiš pravi ti, i Insta-ti. Instagram-ti može da bude osoba koja živi na kafama, i druži se sa svojim stopalima potapajući ih u razne bazene više nego što ih koristi da bi stigao na posao.

Nikada ne jede brzu hranu, već samo onu egzotičnu iz raznih lokalnih restorana, njegovi brojni prijatelji su uvek u njegovom stanu sa čašom dobrog pića, nasmejani, i pozdravljaju ga. Međutim, ako si ovo Insta-ti, zapitaj se da li bi te bilo sramota kada bi se on iskobeljao iz telefona i postao pravi ti umesto tebe, ili ne.

Naime, većina ljudi i sama sebi stvara iluziju nekog luksuznog života, jer imaju to pravo, i jer su takav život teško stekli. Ali, u krajnjoj liniji, ne bi trebalo da dozvoliš svom fiktivnom životu da te prevlada, ti si njega stvorio, i to uvek moraš znati. Ne treba previše razmišljati tokom korišćenja Instagrama, niti treba stvarati bilo kakve slike sebe.

Opusti se, uživaj, imaš slobodu da ovekovečiš sve što te zanima, makar svaki dan slikao pogled sa istog prozora.

Kada simpatične fotografije sa vrlo zanimljivim filterima krenu da oslikavaju tvoj život i tebe takvog kakav si, videćeš i sam koliko je sve u redu, i koliko zapravo boja sa sobom nosi, a da toga nisi ni svestan. I na kraju, par fotografija na dan je sasvim dovoljno da ne smorimo nikoga, jer par značajnih stvari na dan i tebi samom prija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track