DA LI MI JE GUZA VELIKA U OVOME: Aplikacija koja vas neće nikad slagati!

Sjajna vest za žene

DA LI MI JE GUZA VELIKA U OVOME: Aplikacija koja vas neće nikad slagati!

Tech -
Skidanjem aplikacije za smartfon žene treba da kreiraju sopstveni profil u kojem mogu postavljati svoje slike uz konkretna pitanja vezana uz svoj izgled

Nova aplikacija "Okay Fashion" daje odgovor na najčešća modna pitanja žena, tako da kreiraju profil i objavljuju slike s pitanjima, a drugi iskreno odgovaraju.

"Da obučem ravne ili cipele s petom? Izgleda li mu guza veliko u ovoj suknji? Pristaje li mi ogrlica uz outfit", neka su od standardnih ženskih pitanja kod oblačenja koja će uputiti svojim partnerima ili bližnjima. Problem se javlja ako sumnjaju u iskrenost njihovih komentara, ili pak ako nemaju nikog kraj sebe koga bi pitale, a upravo je nova aplikacija rešenje za to".

Skidanjem aplikacije za smartfon žene treba da kreiraju sopstveni profil u kojem mogu postavljati svoje slike uz konkretna pitanja vezana uz svoj izgled. Njihovi sledbenici, koje čine korisnici Okay Fashiona će glasati i na ekranu će se pojaviti "objektivna presuda".

Pogledajte kako funkcioniše aplikacija:

http://www.youtube.com/watch?v=t59BYZWl0iU

Partneri lažuŽene ne bi trebalo da veruju suprotnom polu ako je moda u pitanju, jer se većina muškaraca boji da kaže istinu koliko joj dobro stoji ono što proba, pokazalo je online istraživanje trgovačkog lanca na veliko.

Oko 70 odsto muškaraca ne žele da povrede osećanja svoje bolje polovine iskreno odgovarajući na pitanje "izgleda li moja zadnjica veliko u ovome?".

Svaki deseti muškarac veruje kako bi iskrenim komentisanjem izgleda partnerke u novoj odeći sebi upropastio vikend, jer bi ona bila nervozna i ljuta, a četvrtina muškaraca priznaje da kažu dragoj da joj nešto dobro pristaje kako bi šoping napokon završio. Oko 20 odsto muškaraca veruje da im partnerke ne bi oprostile negativan komentar i to bi kasnije upotrebile protiv njih.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track