U DECEMBRU SE ZEMLJI PRIBLIŽAVA OGROMNA PLANETA: Ništa više neće biti isto. Polovi se okreću...

Crvena planeta X/Nibiru

U DECEMBRU SE ZEMLJI PRIBLIŽAVA OGROMNA PLANETA: Ništa više neće biti isto. Polovi se okreću...

Tech -
Neki od znakova koje vidimo svakog dana i koji ukazuju na najgore su vulkani i zemljotresi, vrtače, klimanje Zemlje, ali i crne kutije u Oregonu koje su postavljene duž plaža obale Pacifika kako bi spasile kontinent u ovim teškim vremenima

Ova ogromna crvena planeta X/Nibiru sada se vidi širom sveta. Neki analitičari kažu da će, kada dođe do promene polova, što će se desiti ubrzo, ali se ne zna koliko će trajati, ona doneti uništenje čitavoj planeti Zemlji.

Ovo bi moglo biti jedno od najvećih zataškavanja vlade koja gradi podzemne gradove već decenijama. Drugi kažu da te podzemne ustanove nisu ništa drugo do grobnice. Promena polova je stvarna i mogla bi da se desi bilo kad.

Neki od znakova koje vidimo svakog dana i koji ukazuju na najgore su vulkani i zemljotresi, vrtače, klimanje Zemlje, ali i crne kutije u Oregonu koje su postavljene duž plaža obale Pacifika kako bi spasile kontinent u ovim teškim vremenima.

Videćemo više meteora, a od crvene prašine u jezerima i rekama neki predeli već postaju crveni!Zemljina kora će se promeniti tako radikalno da će okeani i kontinenti biti mnogo drugačiji nego što ih znamo danas.

http://www.youtube.com/watch?v=qaziZE83QIU
http://www.youtube.com/watch?v=IieVjEn8NaE
(webtribune.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track