TAJNA SVIH TAJNI: Kako nastaje i šta  krije oreol oko glave spiritualista!
Foto: Tajna, Printskrin

Naučno istraživanje

TAJNA SVIH TAJNI: Kako nastaje i šta krije oreol oko glave spiritualista!

Tech -
Za vreme tih iskustava, sjaj ili oreol koji se pojavljuje oko glave ovih visoko razvijenih bića , u stvari nastaje zbog viška neutrona koji se stvaraju kada se u njihovim mozgovima ugljenik C - 12 pretvara u C- 7. Ipak, taj ugljenik C - 7 se brzo raspada i grupiše u druge oblike materije

Svaka tajna ima vrema kada treba da bude otkrivena, da bude slavljena. Sada je vreme da otkrijemo tajnu svih tajni. Tajnu alhemije, tajnu kamena mudrosti koji simbolično govoreći pretvara olovo u zlato. Tajnu eliksira života. .Tajnu "Amrita " ili ambrozije , nektara besmrtnosti .

Tajna ugljenika C -7. Ugljenik C - 7 ima dosad neotkriven izotop ugljenika. On ima 6 elektrona , 6 protona i samo 1 neutron. Ovaj materijal je jednako važan Kundalini sistemu kao i Metatronovoj kocki. Kao što gvožđe ima sposobnost prikupljanja magnetnog polja oko sebe, ugljenik C - 7 ima neobjašnjivu, izvanrednu sposobnost da nosi hiperdimenzionalno polje, poput polja misli oko sebe. Prema tome , on može amplificirati ( proširiti , pojačati) misao i druga hiperdimenzionalna polja, kao što mogu gvožđe i bakar u transformatoru da amplificiraju magnetna polja.

On se prirodno stvara u mozgu veštih, iskusnih spiritualista kada iskuse vantelesna iskustva ili kad izvode neke druge natprirodne fenomene, poput bivstvovanja na više različitih mesta, materijalizacije itd . Za vreme tih iskustava, sjaj ili oreol koji se pojavljuje oko glave ovih visoko razvijenih bića , u stvari nastaje zbog viška neutrona koji se stvaraju kada se u njihovim mozgovima ugljenik C - 12 pretvara u C- 7. Ipak, taj ugljenik C - 7 se brzo raspada i grupiše u druge oblike materije .

Dakle , gotovo je nemoguće direktno detektovati ugljenik C - 7 u ljudskom telu.

Istorija i religije su nam ponudile mnogo tragova za identifikaciju ovog najčudesnijeg materijala , tajne znake , simbole i enigmatične spise . Ali , morali su to da prikriju najzagonetniji jezikom i simbolima , jer bi ovo znanje u pogrešnim rukama značilo uništenje ove planete , kakva i jeste njegova moć . Više o svemu pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=kBixVGTGbfs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track