DUGO SMO OVO ČEKALI: WhatsApp od sada i na računarima

LAKSE I JEDNOSTAVNIJE

DUGO SMO OVO ČEKALI: WhatsApp od sada i na računarima

Tech -
Zukerberg je odlučio unaprediti uslugu aplikacije pa joj od sada možete pristupiti sa računara preko Google Chrome pregledača

Svoju najdražu mobilnu aplikaciju za slanje poruka, WhatsApp možete koristiti i na svojim računarima.Mnogi su ovo dugo čekali, ali konačno je moguće.

Od sada ćete moći da se dopisujete sa prijateljima i simpatijama preko WhatsApp-a na računaru. Od kada je osnovan 2009. godine, WhatsApp je bio namenjen isključivo slanju poruka preko pametnog telefona.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zukerberg je odlučio unaprediti uslugu aplikacije pa joj od sada možete pristupiti sa računara preko Google Chrome pregledača.

Da biste koristili web aplikaciju, potrebno je imati instaliranu najnoviju verziju WhatsApp-a. Sve što trebate napraviti je posetiti stranicu WhatsApp-a otvorenu u Chrome-u, mobilnim učitati QR kod i upariti telefon i kompjuter. Sve poruke će se sinhronizovati što znači da na mobilnom morate imati uključen Internet.

Nažalost, vlasnici iPhone-a neće moći koristiti novu uslugu zbog Apple-ovih ograničenja. Zato će svi oni srećnici koji imaju Android, BlackBerry ili Nokiju već danas moći kuckati poruke s kompjutera.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

(Digitalspy.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track