LJUBAV PREKO ŽICE: Top 5 aplikacija koje ćete obožavati ako imate vezu na daljinu!
Foto: Profimedia

Zajednička iskustva

LJUBAV PREKO ŽICE: Top 5 aplikacija koje ćete obožavati ako imate vezu na daljinu!

Tech -
Nakon beskrajnog "skajpovanja" danas su to razne aplikacije koje čine ljubav jačom

Ništa ne pomaže kada veza trpi razdvojenost kao tehnološka dostignuća. Nakon beskrajnog "skajpovanja" danas su to razne aplikacije koje čine ljubav jačom.

1. CoupleBesplatna aplikacija dostupna za Android i Apple uređaje omogućava parovima razna zajednička iskustva od simultanog crtanja, deljenja tajmlajna do poljupca palcem, odnosno funkcije istovremenog postavljanja palca na ekran koji potom zavibrira.

2. Simply UsPrema rečima korisnika odlična aplikacija za parove koji zbog posla provode previše vremena odvojeno. Aplikacija je osmišljena za one koji vole da organizuju dan, pa je tako njen najkorisniji element kalendar i to-do spisak. Aplikacija je besplatna i dostupna za Appleove uređaje.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

3. AvocadoAplikacija za obe platforme funkcioniše po principu popularnog Snapchata koji briše poruke po prispeću, uz bezbrižnu komunikaciju korisna joj je i funkcija sinkhonizacija s Googleovim kalendarom tako da uvek možete da pravite planove za budućnost.

4. KlikakluAko su detektivske avanture ono što vam se sviđa, ova aplikacija vam omogućava takvu igru. Dok jedno drugo šaljete u potragu za blagom, drugi prati napredak. Kao Gone Girl, bez jezivih iznenađenja. Dostupno samo za Apple, besplatna verzija ima jedan probni lov na blago.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

5. BetweenZaključajte svoje uspomene u ovu aplikaciju i vraćajte joj se kad god ste usamljeni ili imate nešto novo da podelite s partnerom. Osim prostora za deljenje poruka i multimedije, sadrži i Event Box s posebnim ponudama za izlaske. Besplatno i dostupno u verzijama za obe platforme.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track