Bugarska i Rumunija napale Srbiju
Foto: Kurir

eSim

Bugarska i Rumunija napale Srbiju

Tech -
Zajednički napadi eBugarske i eRumunije na eSrbiju, dovelo je do toga da eSrbija spadne na svega četiri teritorije

BEOGRAD – Vlada eSrbije odlučila je da se obrati za pomoć svima jer je, prava katastrofa zadesila Srbe u virtuelnoj igri „eSim“!

Naime, čitalac Kurira Nikola Bajić obratio nam se za pomoć i navodi da su zajednički napadi eBugarske i eRumunije na eSrbiju doveli do toga da eSrbija spadne na svega četiri teritorije!

Naše vojne jedinice, naša vlada, naši igrači i naši saveznici su dali sve od sebe da odbrane eSrbiju, ali nisu uspeli u tome zato što je protivnički savez mnogo jači, a eSrbija se nalazi u savezu „Musketara“, sa eHrvatskom, eKinom, eIzraelom, eSlovenijom, eŠpanijom, eNemačkom, eUkrajinom i eGrčkom!

U ovom savezu se još nalazila i ePoljska, ali je ona uradila jednu kukavičku stvar.

Naime, pošto joj je pretilo „brisanje“ sa mape od strane neprijateljskog saveza, ona je potpisala NAP( ugovor o međusobnom nenapadanju) i tako, izdavši svoje saveznike spasila sebe od „brisanja“, i time direktno uticala na „brisanje“ njenih starih saveznika, uključujući i eSrbiju!

Jednostavno, neprijateljski savez ALFA, ima jače članice, među kojima se nalazi i eLitvanija, najjača eDržava! Uspeli smo da oslobodimo Beograd, Šumadiju, Vojvodinu i Južnu Srbiju od okupacije, ali pod okupacijom se nalaze jos Istočna i Zapadna Srbija!

Ukoliko želimo da povratimo preostale Srpske teritorije, potrebni su nam novi igrači!

Imamo opremu, imamo strategiju, imamo pomoć saveznika, ali su nam još potrebni samo novi igrači!

Nikola Bajić

Link na koji možete da se registrujete i pomognete eSrbiji pogledajte ovde:

http://e-sim.org/lan.14028/

Šta je eSim

eSim je onlajn strategija napravljena pre skoro tri godine i predstavlja kopiju stvarnog života. U e-svetu zemlje se razvijaju po identičnim principima kao i u realnom životu, tako da jedna država ima političko i ekonomsko uređenje, institucije sistema, vojsku, firme...

Da bi sve funkcionisalo kako treba, zaduženi su sami igrači, koji svako za svoju zemlju radi i stvara bolje uslove za napredak.

Svaki pojedinac ima identične potrebe kao i u stvarnom svetu, da se hrani, vežba, uči, radi, zarađuje, bude član neke stranke, pa čak i verske zajednice koje su se razvile u eSimu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track