(VIDEO) ŠOKANTNO: Vanzemaljska figura uočena na slici Mona Lize
Foto: Jutjub

Ko je bio Leonardo?

(VIDEO) ŠOKANTNO: Vanzemaljska figura uočena na slici Mona Lize

Tech -
Najnoviji snimak prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a možemo samo da nagađamo kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag da je i on sam bio potomak nepoznate civilizacije

Postoji sumnja da je Leonardo da Vinči bio potomak nepoznate civilizacije. Bio je natprosečno inteligentan, neverovatno kreativan i ostvario je mnogo toga za života.

Leonardo je neko ko je bio upućen u sve oblasti, što je veoma retko. Geniji su retko dobri u tako puno oblasti kao što je to bio Leonardo.On je bio poznat po tome što je sakrivao tajne poruke i šifre u svoja dela, stoga ovo novo otkriće uopšte ne bi trebalo da nas iznenadi, već samo da potvrdi ono o čemu smo do sada sumnjali.

http://www.youtube.com/watch?v=WI-PTaOauRc

Najnoviji snimak prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a možemo samo da nagađamo kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag da je i on sam bio potomak nepoznate civilizacije.(Webtribune.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track