VAJBER POJAČAVA SVOJ TIM: Daniela Ivanova postavljena za mendžera razvoja poslovanja u CIE
Foto: Viber PROMO

Uskoro noviteti u Centralnoj i Istočnoj Evropi

VAJBER POJAČAVA SVOJ TIM: Daniela Ivanova postavljena za mendžera razvoja poslovanja u CIE

Tech -
Oduševljeni smo činjenicom da se Danijela priključila našem timu, u kome će imati vodeću ulogu u kreiranju uticajnih sadržaja i zajedničkih marketinških projekata sa našim lokalnim partnerima, naglasio je Atanas Rajkov, generalni direktor kompanje Vajber za region CIE

SOFIJA - Vajber, jedna od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka, objavila je proširenje svog tima imenovanjem Daniele Ivanove na funkciju mendžera za razvoj poslovanja za Centralnu i Istočnu Evropu (CIE).

Vajber je u avgustu najavio svoje strateško poslovno pozicioniranje imenovanjem Atanasa Rajkova kao generalnog direktora za region CIE.

Razvoj upravljačkog tima deo je Vajberove strategije sa ciljem održavanja i širenja svoje rasprostranjene baze korisnika u regionu kroz primenu lokalizovanog marketinškog pristupa. Vajber sada ima više od 606 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, dok je region Centralne i Istočne Evrope jedan od vodeća tri regiona na globalnom nivou.

“Svedoci smo značajnog porasta broja korisnika Vajbera širom regiona Centralne i Istočne Evrope, i imenovanje Daniele na mesto menadžera za razvoj poslovanja od izuzetne je važnosti za nastavak očekivane dinamike rasta,“ izjavio je Jaron Šektman, globalni direktor za razvoj poslovanja.

“Oduševljeni smo činjenicom da se Danijela priključila našem timu, u kome će imati vodeću ulogu u kreiranju uticajnih sadržaja i zajedničkih marketinških projekata sa našim lokalnim partnerima,” naglasio je Atanas Rajkov, generalni direktor kompanje Vajber za region CIE.

"Značajni rezultati koje je Daniela postigla na projektima stvaranja uspešnih digitalnih i mobilnih partnerstava - sa posebnim akcentom na promociji robne marke – dodatno su podržani njenim međunarodnim profesionalnim iskustvom, kao što je rad za SoundCloud’u u Berlinu tokom poslednje 3 godine.”

Daniela Ivanova će biti odgovorna za razvoj poslovnog portfolija kompanije Vajber kroz uspostavljanje raznovrsnih partnerstava širom tržišta spomenutog regiona. Početno usmerenje njenih aktivnosti će se odnositi na tržišta Bugarske, Srbije, Hrvatske, Grčke i Mađarske – s obzirom na činjenicu da su upravo ove zemlje - sa 27 miliona korisnika širom regiona CIE - vodeće po pokazateljima korisničke statistike i razvojnog potencijala.

“Veoma sam srećna što se priključujem timu kompanije Vajber, i radujem se stvaranju novih poslovnih mogućnosti za nas i naše partnere. Moj cilj je da kreiram zanimljive tržišne projekte i sjajna marketinška rešenja , promovišući izuzetne karakteristike koje Vajber nudi našim lojalnim korisnicima širom Centralne i Istočne Evrope ! ”, najavljuje Daniela Ivanova, menadžer za razvoj poslovanja kompanije Vajber za region CIE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja