STIGAO JE SMAK SVETA: Ukucajte svoju adresu i probajte da preživite apokalipsu
Foto: Youtube/screenshot

Zastrašujuća simulacija

STIGAO JE SMAK SVETA: Ukucajte svoju adresu i probajte da preživite apokalipsu

Tech -
Zamislite da ste teško bolesni, drhtite pod ćebetom na parkiralištu punom šatora ispred bioskopa koji ne prikazuje filmove. Čujete sirene u daljini. Prošlo je pet dana otkad ste trčali po hitnu pomoć, otkad je cunami prouzrokovao propast gotovo celog čovečanstva i kad vas je bolničko osoblje snabdelo samo vakcinom protiv gripa.

Ljudi su jurili po vakcine u distributivne centre koji su brzinski napravljeni, jer su ambulante ostale bez ičega.

#TheDivision - Collapse Simulator Based On The Setting! START -> http://buff.ly/20VTmYnThe Division Ubisoft

Posted by Jadorendr on Wednesday, February 24, 2016

Ne, ne pričamo o nekom novom holivudskom filmu nego o "Collapse" - samoprozvanom "stimulatoru propasti ljudskog društva", koji je inspiraciju pronašao u Tom Klensijevoj "The Division", igri koja 8. marta izlazi na tržište, a u kojoj je svet bačen u crnilo nakon iznenadne pandemije boginjama koja je poharala svet.

U postapokaliptičnoj igri "Division", nakon pojave virusa na svetlo dana izlaze super vojnici i ratnici obučeni da samostalno uspostave red u kriznim situacijama. Ipak, igra se nastavlja usred Menhetna, nakon što je virus sve uništio i preživeli u ruševinama pokušavaju da se izbore za svoje mesto. Pitanje je šta se dogodilo pre toga.

Na kompjuteru možete pogledati kartu svog grada kako nestaje u u narančastoj svetlosti koja pokazuje kako se širi zaraza i u vašim ulicama i sokacima nastupa haos. Ekplozije, razbijeno staklo, pevanje, sirene, pucnjava...

Experience The ‘Collapse’, A Simulator Based on Tom Clancy’s The Division - http://game-insider.com/2016/02/25/experience-the-collapse-a-simulator-based-on-tom-clancys-the-division/

Posted by GameInsider on Thursday, February 25, 2016

Gradovi postaju male države kojima se širi neukrotiva smrt, dok se aerodromima šire virusi i panika.

"Collapse" će vam pružiti uvid u to kako se širi smrt i apokalipsa kada upišete svoju adresu i počnete da koračate cipelama nultog pacijenta. Možete i sami da isprobate, ako ste spremni, to iskustvo ovde.

Ipak, budite upozoreni da apokalipsa nastupa vrlo brzo - nestaće vakcine, počeće neredi i pljačke, pobune, financijska tržišta će doživeti kolaps, smrt će se proširiti kao kuga, policija i vojska neće moći da se nose sa situacijom.

Ako ste spremni na sve to, proverite koliko dugo ćete uspeti da preživite, ali ne nadajte da ćete izdržati duže od mesec dana.

(Time)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track