NISTE ZNALI ZA OVE GUGL TRIKOVE: 5 lakih načina da se zabavite na pretraživaču
Foto: Profimedia

Gugl u plusu

NISTE ZNALI ZA OVE GUGL TRIKOVE: 5 lakih načina da se zabavite na pretraživaču

Tech -
Gugl je najkorisniji vebsajt ovog vremena, ali iako ste ga koristili za dopisivanje na Fejsbuku, slušanje muzike i prepisivanje sa Vikipedije, niste bili svesni ovih 5 sitnica.

1. Gugl gravitacija

Ukucajte "Gravity" na pretraživaču i kliknite na “I’m Feeling Lucky” - Njutn bi bio ponosan jer i svemoćni internet pretraživač podlaže gravitaciji. Koja je svrha ovoga? Apsolutno nikakva, ali je prezabavno.

2. Zerg Raš

Kucajte “Zerg Rush” na Guglu i gledajte kako slova njegova slova "O" uništavaju vaše pretrage. Morate ih uništiti kako ne biste iznova i iznova prekucavali to što tražite.

3. Gugl ogledalo

Guglajte “Google Mirror” i kliknite na prvi rezultat koji vam izađe - sve će biti obrnuto, kao odraz u ogledalu! Ta stranica takođe vam omogućava da igrate retro Pakmena.

4 Atari brejkaut

Kliknite na "Google Images" i potražite “Atari Breakout” - sve sličice postaće blokovi u igrici koje treba razbiti lopticom.

5. Nagib nakrivo

Ukucajte u pretraživaču "Tilt" ili "Askew" i čitava stranica že se nakriviti. Ova opcija definitivno nema nikakvu svrhu, nije čak ni zabavna, ali eto, postoji.

Ilustracija (Foto: Profimedia)
Ilustracija (Foto: Profimedia)

(Smosh)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track