OVAJ ČOVEK JE PREDVIDEO SMS PORUKE PRE 25 GODINA: Sada ima nova predskazanja o budućnosti! Sjajno!
Foto: Diply

Besmrtnost!

OVAJ ČOVEK JE PREDVIDEO SMS PORUKE PRE 25 GODINA: Sada ima nova predskazanja o budućnosti! Sjajno!

Tech -
Ovo je doktor Ijan Pirson. On ima širok spektar znanja koje je povezano sa naukom i teoretskim materijalom nauke. U svakom slučaju, ako biste ga pitali, on bi rekao da je futurologist.

Već više od 20 godina, on radi na predskazanjima budućnosti u "BT Riserču".Zapravo, on je bio inžinjer, ali njegove vizije budućnosti u svetu inovacija je mesto gde će završiti.

U to vreme on je bio nadležan za 1.600 projekata. Ali iznad svega, njegfov posao je da predvidi budućnost.

On tvrdi da pogodi 85 odsto stvari. Kaže da je to uglavnom "jednostavna sposobnost procene i instinkt. Morate biti informisani o stvarima, ali užasan deo mog vremena provodim u razmišljanju."Ipak, njegova nova predviđanja su fascinantna, definitivno.

Jedna od njegovih najboljih prognoza bila je širenje sms poruka. Imajte u vidu da je to predvideo 1991. godine.

Otprilike u isto vreme, on je predvideo i rast internet pretraživača.Kao što možete da primetite, on predviđa buduće tehnologije, ali i njegovu sveprisutnost.

Šta je to što predviđa sada?Kaže da ćemo imati "virtuelnu besmrtnost" do 2050.Iako zvuči nemoguće, predviđanje je da ćemo u budućnosti moći da budemo preneti i slonjeni na internet. Tako će naša deca i unuci moći da imaju komunikaciju sa "nama".

I dok smo još uvek tu, bićemo spojeni sa kompjuterima. Do 2070. godine, Pirson tvrdi da ćemo ovu novu inovaciju iskoristiti za poboljšanje našeg tela i psihe toliko da ćemo se razviti i u druge vrste pod nazivom Homo Optimus.

A izgleda da ćemo povesti i naše ljubimce sa nama.Pirson predviđa i da ćemo svi pričati o sopstvenim razmatranjima korišćenjem svetskog servera, a i naši ljubimci će dobiti isti tretman. To podrazumeva da će i oni imati kapacitet da "razgovaraju" sa nama svojim umom, odnosno psihom.

(Diply)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track