JUTJUB VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI: Promena koju planiraju ODUŠEVIĆE SVET!
Foto: Profimedia

Novosti iz svetske kompanije

JUTJUB VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI: Promena koju planiraju ODUŠEVIĆE SVET!

Tech -

"Jutjub" planira da potpuno promeni način na koji gledamo video snimke na mobilnim telefonima, i to uz pomoć nove mobilne aplikacije, "Jutjub Go".

U pitanju je aplikacija koja bi na trebalo da privuče novih milijardu korisnika, između ostalog i iz zemalja poput Indije, Kine, Brazila i Indonezije, gde se ovaj servis gleda na različitim uređajima i uz različite mogućnosti spajanja na internet.

Noviteti koje donosi "Jutjub Go" su brojni

Aplikacija će moći da radi i kada korisnik nije spojen na internet, a preuzete video snimke korisnici će moći da dele s drugim u blizini putem bežične veze.

Osim toga, "YT Go" će omogućiti korisnicima pregled prvih šest sekundi videa kako bi mogli da odluče žele li baš na njega da troše svoje megabajte, a biće im dostupna i informacija o veličini svakog pojedinog videa kako bi znali koliko će prometa na njega potrošiti.

Novost je i činjenica da "Jutjub Go" neće imati sve mogućnosti osnovne aplikacije, poput komentara, trendova i pretplata. Očekuje se da će nova aplikacija svima biti dostupna već početkom 2017. godine, a stručnjaci predviđaju da će zauvek promeniti način na koji danas pregledamo i dijelimo video snimke.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja