NOVO - ZA NJU I NJEGA: Do seksipilnijeg izgleda za samo 6 minuta dnevno!
Foto: PR

NOVO - ZA NJU I NJEGA: Do seksipilnijeg izgleda za samo 6 minuta dnevno!

Tech -

Želite da budete lepi, privlačni i samouvereni, ali nikad ne stižete da posvetite dovoljno vremena sebi za vežbanje. Pogledajte ovaj neverovatni izum, uz pomoć kojeg vam treba samo 6 minuta dnevno za vežbanje !

Ovaj revolucionarni proizvod za vežbanje niste nikada do sada videli, a prvi put se upravo sada pojavio na našim prostorima,a dostupan je i Vama :

Shake Weight teg za žene !

Potpuno je drugačiji u odnosu na sve što postoji na našem tržištu, a otkrićemo vam i zašto su sa njim rezultati neuporedivo bolji i brži! Prvo Shake Weight je teg anatomski dizajniran tako da vežbanje sa njim postaje pravo zadovoljstvo. ALI on nije običan teg !

Tajna je u revolucionarnom patentu najnovije tehnologije, odnosno pokreće ga dinamička inercija, koju mi proizvodimo radeći sa njim. Prilikom vežbanja sa ovim tegovima obuhvatićete svaku regiju mišića na rukama, grudima i ramenima. I, ono što je najbolje, dovoljno je samo 6 minuta vežbanja dnevno!

Možete ga poručiti OVDE (ženski) i to po akcijskoj ceni.

(Muški model je rasprodat)

Ako ne verujete da je to moguće , pogledajte video ispod :

Sa Shake Wieght tegom štedite vreme i novac, a dobijate savršen izgled uz minimalno uložen napor. Prvi rezultati su vidljivi nakon samo nekoliko dana.

Možete ga poručiti sebi i voljenoj osobi i zajedno vežbati, a učinak Shake Weight tega u odnosu na vežbanje sa ostalim tegovima je 300%.

Poručite telefonom na 011/3 111 300 (8-17h)

* količine su ograničene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track