Najnovije vesti

BOLOVI U LEĐIMA: Od kada je uradila OVO rešila je sve probleme
Foto: PR

BOLOVI U LEĐIMA: Od kada je uradila OVO rešila je sve probleme

Tech
23:40h

Da li i vi najveći deo dana provodite u sedećem položaju zbog čega trpite bolove u leđima? Dugo sedite na poslu, potom u autu, a ni po dolasku kući se nakon celodnevnog rada ne pomerate rado iz ovog položaja?

Vreme je da konačno pravilno sedite i lišite se bolova koji su svakim danom sve prisutniji i to potporom za leđa sa masažerom!

Ovaj revolucionarni proizvod koji pruža potporu vašim leđima specijalno je dizajniran tako da vas oslobodi i najupornijeg bola i ukočenosti u ovom predelu. Idealna potpora sa masažerskim svojstvima omogućiće vam pravilno držanje leđa u svakom trenutku. Do sada nije bilo lako pronaći je kod nas, a sada je moguće kupiti je OVDE i to po neverovatno sniženoj ceni od 890 dinara !

Potpora vrhunskih performansi napravljena je od izdržljivog materijala sa središnjom osnovom sa kuglicama zahvaljujući kojima ćete imati osećaj blagog i prijatnog masiranja. Materijal obezbeđuje nesmetanu cirkulaciju vazduha prilikom korišćenja što znači da nećete imati utisak da vam je nešto neprijatno prislonjeno uz leđa niti ćete se znojiti.

Potpora sa kuglicama sa masažerskim svojstvima se veoma lako se postavlja za stolicu ili sedište u automobilu, što možete videti i u sledećem videu:

Izbegnite bolove i olakšajte sebi sedenje. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i kupite ovu svima neophodnu potporu za leđa po trenutno sniženoj ceni od sjajnih 890 dinara!

Poručite telefonom na broj  011/3 111 300 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...