Najnovije vesti

USKRS NA VIBERU: Bot i paket stikera omiljeni i deljeni među slavljenicima!
Foto: Promo

Korisnici oduševljeni

USKRS NA VIBERU: Bot i paket stikera omiljeni i deljeni među slavljenicima!

Tech

Viberov Uskršnji bot i paket stikera omiljeni i deljeni među slavljenicima – iznad svakog očekivanja.

Predstavljanjem Uskršnjeg bota za takmičenje u kucanju jajima, korisnicima je pružena mogućnost da rasprostrane taj tradicionalni praznični običaj tako što su mogli kreativno da osmisle izgled svog Uskršnjeg jajeta – i izazovu svoje prijatelje na partiju kucanja. Bez obzira na to čije bi se jaje pokazalo kao izdržljivije, oba korisnika bi bila nagrađena besplatnim Uskršnjim paketom Viber stikera! Uz ovaj sjajan poklon, korisnici su dobili mogućnost i da prate vesti i zanimljive sadržaje kreirane od strane veselog društva na Viberovom nacionalnom Javnom nalogu. I, tako se Viberov izazov u kucanju Uskršnjim jajima širio – od kucanja do kucanja, iz kruga u krug takmičenja – i registrovao izuzetne rezultate i korisničke komentare – u manje od deset pretprazničnih i prazničnih dana koliko je trajalo obeležavanje Uskrsa na Viberu.

Odnos snaga među zemljama regiona u ukupnom broju izazova na Uskršnje kucanje jajima je bio: Bugarska 13%, Grčka 21%, Hrvatska 8%, Mađarska 17%, Srbija 41%. Sve u svemu, preko 660,000 Viberovih korisnika u Bugarskoj, Srbiji, Grčkoj, Hrvatskoj i Mađarskoj stupilo je u kontakt sa Viberovim botom. U Srbiji, od preko 200,000 ovako kontaktiranih korisnika, preko 100,000 je bilo angažovano, a preko 150,000 je započelo komunikaciju sa Viberovim Uskršnjim botom, obojilo svoje jaje, nalepilo stiker i učestvovalo u duelu kucanja jajima.

I, zato, dragi Viberovci, očekujte da ćete i sledeći praznik slaviti uz korišćenje neke zabavne, inspirativne i pozitivno iznenađujuće nove ideje koja će poteći od vašeg novog prijatelja, Viberovog bota!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...