5 stvari bez kojih se ne ide na letovanje: Poslednju uvek nosite sa sobom!
Foto: PR

5 stvari bez kojih se ne ide na letovanje: Poslednju uvek nosite sa sobom!

Tech -

Ukoliko vam se i ovog leta ukazala prilika da otputujete na more i provedete 10 dobrih dana izležavajući se na plaži, sledećih pet stvari je sve što vam je potrebno za jedan kvalitetan odmor.

Najpre odredite gde želite da putujete - bilo da je u pitanju egzotična Španija, božanstvena Grčka ostrva ili dobri stari Jadran. Cilj je isti - odmor duše i tela.

Osim pasoša i predviđene novčane sume u džepu, na put se ne kreće bez sledećih stvari:

- Dobrog raspoloženja

Naoružajte se pozitivnom energijom i dobrom voljom, ipak idete na toliko iščekivani odmor.

- Isključenih mejlova

Dok ste na odmoru, nema potrebe da proveravate mejlove i razmišljate o poslu. Kada se radi, radite. Kada ste na odmoru, odmarajte. Sve obaveze će biti završene i bez vas.

- Dobre knjige

Nema tog letovanja koji jedna dobra knjiga ne može da ulepša!

- Spremnog plana

Ukoliko putujete na neku novu letnju destinaciju, nije loše da se raspitate gde su najlepše plaže za kupanje, gde se piju najbolje kafe, gde se jede najbolja tradicionalna hrana...

- Pametnog telefona

Budite uvek spremni! Neka vaš smartfon uvek bude sa vama, jer nikad ne znate gde se krije savršeni trenutak koji ćete poželeti da ovekovečite!

Poslednja stavka zapravo menja poslednje tri - knjige možete da čitate sa telefona, a najlepše destinacije, iskustva drugih ljudi i put do turističkih atrakcija u mestu koje istražujete pronaći ćete najlakše preko telefona. Fotografije da i ne spominjemo - uz pametni telefon sa dobrom kamerom, više nije potrebno da nosite fotoaparat, jedan uređaj više o kojem morate da vodite računa da ga ne ukradu, da se ne ošteti, dok telefon u svakom slučaju nosite sa sobom.

Sve što vam je potrebno jeste da vaš telefon ima dve važne karakteristike - izdržljivu bateriju i dobru kameru - i odmor može da počne!

Fotografišite što više, napravite kadrove za pamćenje, koje ćete kasnije poželeti da odštampate, uramite i zauvek čuvate. Stvarajte uspomene - one čine najlepši i najveći deo našeg života.

Jedan od najboljih uređaja koji će ispuniti sve vaše potrebe nedavno je izbacila kompanija Huawei, poznata po pametnim telefonima izuzetnog kvaliteta i pristupačnih cena.

foto: PR

Odličan kvalitet kamere prvo je na šta pomisle korisnici Huawei mobilnih telefona, a poslednja serija dodatno je unapređena i prilagođena vašim potrebama.

Model P10 već je oduševio korisnike širom sveta baterijom visoke gustine, ultra-brzim procesorom i fantastičnom dual kamerom od 20 megapiksela, sa dva objektiva, koja vam garantuje savršene fotografije i vaše najlepše trenutke ovekovečene u kristalno čistoj rezoluciji.

Ako ste više estestski nego tehnološki nastrojeni, Huawei P10 lite oduševiće vas zaobljenim staklenim ramom, koji uz metalno kućište daje prelepi, minimalistički dizajn. Ovaj model odličan je i za ljubitelje selfija, sa prednjom kamerom visoke rezolucije i novim opcijama za portrete i ulepšavanje.

Ako, pak, više volite svet u veselim bojama, Huawei P10 plus vam, pored odlične kamere i super izdržljive baterije, nudi i elegantan izgled u beloj, jarko plavoj, jarko zlatnoj, grafitno crnoj, mistično srebrnoj, roze zlatnoj i zelenoj boji.

Sva tri modela odlikuje i odlična memorija, zato bez brige krenite u istraživanje i fotografisanje nove destinacije, bez straha da će vam baterija “pući” ili nestati memorije u najgorem mogućem trenutku.

Ne dozvolite da se sa odmora vratite bez prelepih fotografija, one su tu da vas podsete na ono što ćete nekad sigurno zaboraviti - male trenutke čistog uživanja u životu.

Ponesite deo tropskog raja sa sobom u vašem pametnom telefonu!

foto: PR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja