IGRAČKE ZA ODRASLE: Uz njih ćete se zabaviti, bez obzira na godine!
Foto: Profimedia

Fantastični predlozi

IGRAČKE ZA ODRASLE: Uz njih ćete se zabaviti, bez obzira na godine!

Tech -

Ukoliko ste zaljubljenik u tehniku, imamo sjajne predloge za vas, koje ne smete da propustite! Pogledajte fenomenalne predloge, koji će vam olakšati mnoge muke, zabaviti vas, bez obzira na godine, a koji su ujedno spoj kvaliteta, pristupačne cene i poslednjeg trenda.

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ono što je većina iskusila, je brzo pražnjenje baterije na laptop računaru i traženje odgovarajućeg punjača. Ovaj punjač je univerzalni punjač za laptop računare, 96 W, sa 8 adaptera za razne vrste laptopova i sa izlaznim naponima od 12/15/16/18/19/20/24 volti, koji se podešavaju sa kliznim prekidačem. Njegova cena je 1399 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko volite muziku i dobar zvuk - MegaBass Bluetooth zvučnik je sve što vam je potrebno! Kompaktan i snažan(megabass) je lako prenosivi zvučnik za povezivanje preko bluetooth-a. Idealan je za povezivanje sa mobilnom telefonom, bežično putem bluetooth-a ili putem kabla. Poseduje slot za mikroSD kartice, USB i FM prijemnik. Čita MP3 files sa memorijske kartice ili USB. Wireless konekcija je do 10 metara udaljenosti pomoću Bluetooth-a. Uz zvučnik dobijate kabl kojim ga možete puniti preko USB ili vašeg punjača za mobilni. Takođe može se puniti preko bilo kog micro USB punjača. Njegova cena je 1699 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša i POZADINSKIM OSVETLJENJEM – je nešto potpuno novo! Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone (uz tastaturu se dobija kabl za punjenje). Jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Namenjna je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove (dobro dođe kada se lap top priključi na projektor), takođe radi na sony playstation-u, Xbox-u. Domet je 10-15 metara. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16mm. OVDE možete poručiti bežičnu tastaturu, po ceni od 1999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track