EKSTRA POKLON DO 2.000 DINARA: Svi ljubitelji tehnike ovo ne smeju da propuste!
Foto: Profimedia

Novogodišnja akcija

EKSTRA POKLON DO 2.000 DINARA: Svi ljubitelji tehnike ovo ne smeju da propuste!

Tech -

Ukoliko ste zaljubljenik u tehniku, imamo sjajne predloge za vas, koje ne smete da propustite!

Pogledajte fenomenalne predloge, koji će vam olakšati mnoge muke, zabaviti vas, bez obzira na godine, a koji su ujedno spoj kvaliteta, pristupačne cene i poslednjeg trenda. Obradujte sebe, ili neku dragu osobu, koja će vam ovaj poklon dobro upamtiti!

Mini DV kamera olovka je mnogima omiljena stvarčica! Mini DV kamera olovka je spy kamera - koristi se za skriveno snimanje Zbog svojih malih dimenzija lako se skriva i idealna je za špijuniranje. Video snimanje kao i audio snimanje je prilično dobro. Mini DV špijunska kamera ima ugradjenu bateriju. Podržava prikaz datuma i vremena na displeju. Podržava Micro SD/TF kartice do 8GB (Prodaje se bez memorijske kartice) Baterija se puni preko USB porta (Usb kabl se nalazi u setu. ) Cena je samo 1499 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ono što je većina iskusila, je brzo pražnjenje baterije na laptop računaru i traženje odgovarajućeg punjača. Ovaj punjač je univerzalni punjač za laptop računare, 96 W, sa 8 adaptera za razne vrste laptopova i sa izlaznim naponima od 12/15/16/18/19/20/24 volti, koji se podešavaju sa kliznim prekidačem. Njegova cena je 1399 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Jedno sjajno rešenje za auto, kamion, ili autobus - Bluetooth handsfree spikerfon za telefon! Rešite se držanja telefona na ramenu i ispadanja istog na pod u krilo i sl. Ne dozvolite da Vam naplate kaznu zbog pričanja na telefonu u kolima! Rešite to ovim Bluetooth (bežičnim) spikerfonom koji možete koristiti bilo gde. Povezivanje: Uključite spikerfon , uključite bluetooth na Vašem telefonu i/ili tabletu. Zatim odaberite spikerfon uređaj i povežite ih. Kada Vam zazvoni telefon , istovremeno zvoni i spikerfon gde se javite na dugme spikerfona i pričate. Kada hoćete da završite razgovor pritisnite dugme za prekid razgovora na spikerfonu. OVDE ga odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1599 rsd.

foto: Promo

Auto kamera za snimanje vožnje je nešto što morate imati! Auto kamera – GT300 1080p Full HD je Mini auto DVR kamera za snimanje saobraćaja i video nadzor vozila- Ima automatsko snimanje prilikom detekcije pokreta. Ima ugrađen senzor gravitacije, tako da je kamera osetljiva i na pokrete vozila. Podržava noćno snimanje. Ima ugrađen mikrofon, tako da kamera snima i zvuk. Koristi micro SD memorijske kartice do 32GB (kartica nije uključena u cenu uredjaja). Cena kamere je samo 1799 rsd, ne propustite novogodišnju akciju i poručite je OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv na dodir – je sjajan predlog! Ova stvarčica je veoma korisna, kvalitetna i vrlo pristupačna! Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Sat ima sledeće mogućnosti(funkcije): primanje i biranje poziva sa telefona preko sata, čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata, upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti), slusanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata, upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata i još mnogo drugih! Cena sata je neverovatnih 1499 rsd, možete ga odmah poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša i POZADINSKIM OSVETLJENJEM – je nešto potpuno novo! Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone (uz tastaturu se dobija kabl za punjenje). Jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Namenjna je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove (dobro dođe kada se lap top priključi na projektor), takođe radi na sony playstation-u, Xbox-u. Domet je 10-15 metara. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16mm. OVDE možete poručiti bežičnu tastaturu, po ceni od 1999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track