Najnovije vesti

MIŠLJENJE STRUČNJAKA: Korišćenje mobilnog telefona može otkriti mnogo o vašem braku!
Foto: Profimedia

ŠTA VI MISLITE?

MIŠLJENJE STRUČNJAKA: Korišćenje mobilnog telefona može otkriti mnogo o vašem braku!

Tech

Prema mišljenju stručnjaka, u mobilnim telefonima se doslovno skrivaju tajne o našem braku.

Tačnije, naše navike korišćenja mobilnog i sadržaj koji je u njemu otkriva kakav je naš bračni odnos.

foto: Profimedia

1. Koliko često zovemo svog partnera ili mu šaljemo poruke, pokazuje je li nam brak svakodnevno na listi prioriteta Bez obzira na prirodu posla, najjači parovi uvek nekako pronađu načina da se jave jedno drugom tokom dana, čak i kada im je raspored prenatrpan. Čak i kratke interakcije pomažu parovima da neguju povezanost, a stručnjaci upozoravaju da je za kvalitetan bračni odnos svakodnevna komunikacija nužna. Ko ima vremena za lovljenje Pokemona ili praćenje najnovijih vesti na mobilnom, itekako mora imati vremena za komunikaciju s partnerom.

foto: Profimedia

2. Skrivanje mobilnog telefona upućuje na nedostatak iskrenosti i poverenja u braku

Ako partner tajno uvek čuva mobilni telefon uz sebe, ne dozvoljava da mu se približimo i nervozan je ako se to dogodi – verovatno nešto skriva. Nema drugog objašnjenja za ovu pojavu. To ne znači nužno da je u pitanju preljuba ili druga osoba u njegovu životu. Tajnovito ponašanje upućuje na veliki nedostatak poverenja koje može proizaći iz raznih trauma i nerešenih problema.

3. Fotografije su često dokaz jesmo li prisutni u svom braku Neke osobe u potpunosti izbegavaju čuvanje privatnih fotografija na mobilnom. U tom slučaju sasvim je normalno da ne poseduju ni fotografiju svog partnera ili partnerke. Međutim, ako naš partner na mobilnom ima nekoliko mapa s fotografijama svojih prijatelja i drugih članova porodice, a među njima nema mesta za naše fotografije – nešto ipak ne valja. 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...