ŠOK U SJEDINJENIM DRŽAVAMA OLDRIN: Lažu da sam sreo vanzemaljce
Foto: Profimedia

RAZOTKRIVENI

ŠOK U SJEDINJENIM DRŽAVAMA OLDRIN: Lažu da sam sreo vanzemaljce

Tech -

Američki astronaut i drugi čovek na Mesecu demantovao priču da je posetioce s druge planete video tokom misije „Apolo 11“

Drugi čovek na Mesecu - američki astronaut Baz Oldrin - video je vanzemaljce tokom sletanja na Zemljin satelit, a dokaz da govori istinu jeste to što je prošao detektor laži, objavili su juče britanski mediji.

Međutim, Oldrinovi advokati su odmah demantovali te tvrdnje i rekli da je cela priča „besmislena i potpuno izmišljena“.

foto: Profimedia

Tajna tehnologija

- Institut bioakustike u Olbaniju u Ohaju uradio kompleksnu analizu govora astronauta Baza Oldrina o neidentifikovanim letećim objektima i vanzemaljcima i utvrdio da je on siguran u to što je video. Iako je ova tehnologija još tajna, naučnici smatraju da je pouzdanija od trenutnih detektora laži i uskoro će je koristi i FBI i policija - objavio je Dejli star.

foto: Profimedia

Oni tvrde da je Oldrin objasnio kako je prilikom sletanja na Mesec video vanzemaljce. Međutim, Oldrin nikad nije izjavio tako nešto. Astronaut je mnogo puta ponovio da je zaista tokom leta do Zemljinog satelita video neidentifikovano svetlo, ali da je ono dolazilo sa ostatka rakete kojom su dotad leteli.

foto: Profimedia

Milijarde galaksija

- Nismo znali s kog od četiri panela stiže odsjaj, pa se može reći da je bio neidentifikovan, ali nije reč o bilo kakvom vanzemljskom objektu. Verovatno postoje vanzemaljci u Mlečnom putu, a postoje milijarde galaksija. Sigurno je da negde u svemiru postoji život, ali su rastojanja do njih su prevelika - rekao je Oldrin nedavno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track