Najnovije vesti

KORISNE I ZABAVNE STVARI ZA SVE GENERACIJE: Ljubitelji tehnike, bićete oduševljeni!
Foto: Promo

Fantastični predlozi

KORISNE I ZABAVNE STVARI ZA SVE GENERACIJE: Ljubitelji tehnike, bićete oduševljeni!

Tech

Ukoliko ste zaljubljenik u tehniku, imamo sjajne predloge za vas, koje ne smete da propustite! Pogledajte fenomenalne predloge, koji će vam olakšati mnoge muke, zabaviti vas, bez obzira na godine, a koji su ujedno spoj kvaliteta, pristupačne cene i poslednjeg trenda. Obradujte sebe, ili neku dragu osobu, koja će vam ovaj poklon dobro upamtiti!

Ono što je većina iskusila, je brzo pražnjenje baterije na laptop računaru i traženje odgovarajućeg punjača. Ovaj punjač je univerzalni punjač za laptop računare, 96 W, sa 8 adaptera za razne vrste laptopova i sa izlaznim naponima od 12/15/16/18/19/20/24 volti, koji se podešavaju sa kliznim prekidačem. Njegova cena je 1499 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv na dodir – je sjajan predlog! Ova stvarčica je veoma korisna, kvalitetna i vrlo pristupačna! Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Sat ima sledeće mogućnosti(funkcije): primanje i biranje poziva sa telefona preko sata, čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata, upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti), slusanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata, upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata i još mnogo drugih! ena sata je neverovatnih 1499 rsd, možete ga odmah poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

foto: Promo

 

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša i POZADINSKIM OSVETLJENJEM – je nešto potpuno novo! Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone (uz tastaturu se dobija kabl za punjenje). Jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Namenjna je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove (dobro dođe kada se lap top priključi na projektor), takođe radi na sony playstation-u, Xbox-u. Domet je 10-15 metara. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16mm. OVDE možete poručiti bežičnu tastaturu, po ceni od 1999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

foto: Promo

 

Auto kamera je svakom neophodna! Auto kamera za snimanje vožnje 2.7 LCD, 1080p će biti vaša omiljena stvarčica. Ona ima HD sočivo, 2.7 inchi displej, sadrži detektor pokreta, senzor za noćno snimanje. G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak. Kamera takođe snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik). Podržava kartice do 32GB, a kamera automatski snima kada se upali auto. Paket sadrži kameru, nosač, auto punjač i uputstvo . Cena kamere je samo 1999 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

foto: Promo

Želite da nešto snimite, a da vas niko ne vidi? Ova stvarčica će vas oduševiti! Špijunska kamera u obliku ključa služi za snimanje videa, fotografisanje, ili snimanje tonskog zapisa. Rezolucija videa je 640×480 VGA, rezolucija slike je 1280×1024. Podržava mmc karticu do 16gb. Veoma je jednostavna za korišćenje. Ima ugrađenu bateriju u pakovanju dobijate i USB kabal za punjenje. Cena je 1799 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

Ukoliko volite muziku i dobar zvuk - MegaBass Bluetooth zvučnik je sve što vam je potrebno! Kompaktan i snažan(megabass) je lako prenosivi zvučnik za povezivanje preko bluetooth-a. Idealan je za povezivanje sa mobilnom telefonom, bežično putem bluetooth-a ili putem kabla. Poseduje slot za mikroSD kartice, USB i FM prijemnik. Čita MP3 files sa memorijske kartice ili USB. Wireless konekcija je do 10 metara udaljenosti pomoću Bluetooth-a. Uz zvučnik dobijate kabl kojim ga možete puniti preko USB ili vašeg punjača za mobilni. Takođe može se puniti preko bilo kog micro USB punjača. Njegova cena je 1799 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

Ukoliko vam imunitet opada, a vi se pravdate time da je za zdrave navike potrebno više vremena, evo odličnog predloga, za koji vam je potrebno samo 5 minuta! Super moćni blender pravi frape i šejk u roku od nekoliko sekundi! Smućkajte i odmah možete da pijete iz iste flaše. Nastavak na poklopcu Vam omogućava da ga nosite sa sobom i pijete na putu do posla, u teretani ili gde god Vi poželite.. Dodajte voće da stvori zdravu užinu, ili dodajte kašičicu vašeg omiljenog proteina za teretanu . On je ultra-kompaktan, sa moćnim motorom velikog kapaciteta za brzo mlevenje leda, voća i povrća. Kućište je od čvste plastike, u kompletu dobijate 2 boce sa pop-up nastavkom za pijenje.. Ima 2 godine garanciju i snagu 180 W.Njegova cena je samo 2199 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

Koliko puta vam se desilo da u najvećoj gužvi ne možete da nađete ključeve? Sa tragačem za ključeve ovaj problem je rešen! Stavite ključ na zvučni privezak i sve što je potrebno je da zviznete i lako ćete utvrditi potrebnu frekvenciju, jer će privezak zapištat tj. oglasiti se i vi ćete ga odmah naći. OVDE ga poručite, po ceni od samo 499 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

 

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

 

 

 

(Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...