Najnovije vesti

SPREMNI ZA MORE I RONJENJE: Pogledajte šta vam sve omogućuje ova SPORTSKA KAMERA!
Foto: Promo

SPREMNI ZA MORE I RONJENJE: Pogledajte šta vam sve omogućuje ova SPORTSKA KAMERA!

Tech

Prava bi šteta bila da ne zabeležite interesantne momente svoje letnje avanture pod vodom, jer sada to možete SPORTSKOM KAMEROM koja je na SUPER POPUSTU – pogledajte OVDE!

Ove godine ne krećite na more bez svoje SPORTSKE KAMERE! Ona će učiniti da svaki prizor proveden pod vodom dok ronite ili dok se bavite nekim ekstremnim sportom ostane zabeležen baš onako kako ste ga videli svojim očima! Postavite je čvrsto na glavu, aktivirajte je i spremni ste! Snimke ćete moći da pokažete prijateljima i porodici odmah ili godinama kasnije svojim najmlađima i i sami se prisetite svojih avantura. Ovu fenomenalnu sportsku kameru sada OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po EXTRA POVOLJNOJ CENI od 6900 rsd!

 

foto: Promo

 

 

SportsCam kameru često koriste i prilikom bavljenje nekim ekstremnim sportovima, prilikom skakanja iz padobrana, bandžija i izvođenja raznoraznih drugih egzibicija. Sportska kamera će vam dobro doći ne samo za ovogodišnje letovanje, već i za zimu kada ćete njome moći da snimate dok skijate.

 

Ova kamera ima mogućnost snimanja videa, beleženja fotografije i audio snimaka gde god da se nalazite. Vodootporna je i možete je spojiti i sa mobilnim telefonom i prenositi uživo snimak (Wireless do 20m).

 

Poručite već danas po AKCIJSKOJ CENI svoju sportsku kameru i snimite sve što vidite ispred sebe dok ronite! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 odmah!

 

(Promo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...