KORISNE I ZABAVNE STVARI: Šta sve od tehnike možete kupiti za manje od 1.500 dinara?
Foto: Profimedia

Fantastična akcija

KORISNE I ZABAVNE STVARI: Šta sve od tehnike možete kupiti za manje od 1.500 dinara?

Tech -

Ukoliko volite poslednju tehniku, imamo sjajne vesti za vas! Korisni tehnički proizvodi, ne moraju da vam isprazne novčanik. Mnoge stvari će vas oduševiti, zabaviti, ali isto tako i olakšati mnoge situacije, a njihova cena je manja od 1. 500 dinara!

Želite da čujete prijatan zvuk, kada neko pozvoni na vaša vrata? Kućno bežično zvono - Wireless je sjajno rešenje, koje radi čak i na 100 m od baze. Prosečno trajanje baterije je oko godinu dana ( prosek 20 kliktanja po danu ). Cena bežičnog zvona je samo 999 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Želite da zaštite svoj dom, decu, poslovni prostor? Kamera koja će vam doneti sigurnost i olakšanje i ne mora čak da bude prava! Lažne kamere koje simulišu snimanje su garancija većeg stepena obezbeđenja i zaštite. Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom stalno trepti, kao da snima bez prekida. Radi na 2 xAA baterije. U pakovanju dobijate šrafove i tiplove za montažu. Njene dimezije su 68mm x 78mm x 95mm. Njena cena je samo 999 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

foto: Promo

Sprečite pojedine ljude da rade sve ono što ne bi želeli da rade pred kamerama, jer neće primetiti razliku između prave i lažne kamere! Ova lažna kamera je veoma laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi i može biti postavljena bilo gde. Radi na 2 AA baterije 1.5V i ima LED lampice koje neprekidno rade ( simulacija snimanja ). Kamera je za spoljašnju i unutrašnju upotrebu i 17cm je dužine. Možete je odmah OVDE poručiti, po ceni od 1499 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

foto: Promo

Zaboravite na zakazivanje kod frizera! Sami sredite svoju frizuru i bradu! Rozia je profesionalna mašinica za šišanje, bežična, ergonomičnog dizajna, lepo leži u ruci, ima izuzetno oštar i precizan nož, podesivi ugao sečiva, a može raditi i direktno na struju! Uz nju dobijate 4 češlja/nastavka za šišanje – 3-12mm, ulje za podmazivanje mašinice, adapter za punjenje i četkicu za čišćenje. Sjajan podatak je da imate i 2 godine garancije! Njena cena je 1499 rsd, OVDE je možete naručiti, ili pozovite na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Koliko puta vam se desilo da u najvećoj gužvi ne možete da nađete ključeve? Sa tragačem za ključeve ovaj problem je rešen! Stavite ključ na zvučni privezak i sve što je potrebno je da zviznete i lako ćete utvrditi potrebnu frekvenciju, jer će privezak zapištat tj. oglasiti se i vi ćete ga odmah naći. OVDE ga poručite, po ceni od samo 499 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv na dodir – je sjajan proizvod za sve generacije! Ova stvarčica je veoma korisna, kvalitetna i vrlo pristupačna! Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Sat ima sledeće mogućnosti(funkcije): primanje i biranje poziva sa telefona preko sata, čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata, upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti), slusanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata, upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata i još mnogo drugih! ena sata je neverovatnih 1499 rsd, možete ga odmah poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko imate problem sa vožnjom, jer vam se oči zamaraju, sjajno rešenje su naočare za vožnju. Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Karakteristike naočara: lepo dizajnirane i moderne; mogu se nositi preko naočara sa dioptrijom; pogodne i za muškarce i za žene. Cena je samo 1049 rsd, za dva para, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ono što vam je potrebno pri vožnji svakako je - Mini wireless bluetooth slušalica, sa 4.0 sistemom! Slušalica za vožnju ima ultra minijaturni dizajn, lagana je, jednostavna za nošenje, i ima kvalitetan zvuk visokog kvaliteta. Kompatibilna je sa raznim uređajima kao sto su telefoni, tableti, laptop računari...OVDE je možete poručiti po ceni od 1199 rsd, ili pozovite broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijske cene traju do isteka zaliha.

( Promo tekst - Foto: Profimedia, Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track