NA MORE AUTOM: Snimite sve šta se dešava ispred vašeg automobila dok vozite – evo kako!
Foto: Promo

NA MORE AUTOM: Snimite sve šta se dešava ispred vašeg automobila dok vozite – evo kako!

Tech -

U nezgodnim situacijama na putu, koje mogu biti pogubne po vaše finansije ako nemate dokaz da niste vi krivi, snimci događaja mogu biti „zlata vredni“. S obzirom da je sezona putovanja u jeku, obezbedili smo VELIKI POPUST na dve sjajne stvari za snimanje vožnje – pogledajte OVDE i OVDE!

foto: Promo

Retrovizor sa kamerom nije samo retrovizor, već i DVR snimač vožnje, kamera, a uz njega se dobija i kamera za rikverc. Veličina ekrana na ogledalu je 4 inča. Ima i mikrofon koji se po želji može i isključiti. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SUPER SNIŽENOJ ceni od SAMO 5.900 dinara!

foto: Promo

A Viz car kamera je takođe vrlo korsna jer i ona snima sve šta se događa ispred vašeg vozila. Koristi se izuzetno lako: uključuje se u upaljač u automobilu, fiksira se odmah pored retrovizora i to je sve! Samo treba da ubacite u nju memorijsku karticu i kliknete da dugme za uključivanje i snimanje! Danas je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na SPECIJALNOM SNIŽENJU po ceni od samo 2990 rsd! Memorijsku karticu NE dobijate u pakovanju.

Poručite odmah svoj retrovizor sa kamerom (OVDE) ili Viz car kameru (OVDE) po sjajnoj ceni pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track