NATAŠA (28) JE MAJKA KOJA ZARAĐUJE 300.000 EVRA GODIŠNJE NA INSTAGRAMU: Tvrdi da svi mogu da postanu poznati, a za uspeh pratite njenih 8 BITNIH koraka!
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE KRILA SVOJE NAČINE

NATAŠA (28) JE MAJKA KOJA ZARAĐUJE 300.000 EVRA GODIŠNJE NA INSTAGRAMU: Tvrdi da svi mogu da postanu poznati, a za uspeh pratite njenih 8 BITNIH koraka!

Tech -

Nataša Grano (28) iz Okfordšira živi u Mejferu u kući sa pet spavaćih soba sa mužem Antonijem i sinom Riom (2). Dok je bila trudna, istraživala je influensere, a danas sponzoriše mnoge brendove.

Nataša, koja je povećala grudi i imala dve operacije nosa, kaže da svako može da postane slavan na Instagramu, baš kao i ona. Htela je da postane slavna na internetu da ne bi zavisila od muža, naftnog magnata.

A post shared by NATASHA GRANO (@natashagrano) on

Nakon mnogo odgledanih tutorijala, ona je uspela da za godinu dana pridobije 600.000 pratilaca. Nataša od sponzorstava na Instagramu godišnje zaradi 280.000 hiljada evra. U luksuzu uživa sa suprugom i sinčićem, a sada je otkrila detaljne savete uz koje je privukla vrtoglavi broj pratilaca.

"Na početku svakog meseca dobijem oko 50 komada odeće i proizvoda koje treba da predstavim. Naporan rad se zaista isplati. Uspeh me je učinio boljom osobom i srećna sam što sinu mogu sve da priuštim", kaže Nataša koja je nedavno pokrenula svoju humanitarnu organizaciju.

Evo Natašinih saveta za veliki uspeh:

1. Tri slike dnevno

Objavljujte jednu do tri slike dnevno. Ako biste da budete modni influenser, trebaju vam vruće, jasne, kvalitetne slike u odeći brendova koje biste voleli da promovišete.

A post shared by NATASHA GRANO (@natashagrano) on

2. Najbitniji je Instagram "story"

Ispišite sve moguće tagove, a onda ih smanjite toliko da samo vi možete da ih vidite. Potom izaberite lokaciju, pa je sakrijte u "priči". Takođe, kad god postavljate nešto na svoj profil, dodajte to i na "story" i napišite "novi post" i sakrijte sliku.

3. Komentar je obavezan

Uvek napišite par reči ili neki citat uz post, tako će vas pratioci bolje upoznati.

4. Prvi sat je ključan

Najvažnije je kako vaš post prođe u prvih sat vremena. To znači da odmah treba da ima što više komentara i lajkova.

A post shared by NATASHA GRANO (@natashagrano) on

5. Tagovi (oznake)

Iskoristite svih 30 mogućih mesta za tagove i napišite ih u prvom komentaru. Ne stavljajte ih u opis slike, a mnogi u tome greše. I prethodno istražite tagove, jer crna haljina (#blackdress), na primer, ima dva i po miliona pratilaca, a crne haljine (#blackdresses) 75.000.

6. Uvek isti filter

Koristite isti filter na svim slikama, dobra ideja je aplikacija "Vsco".

7. Interakcija je vrlo važna

Na početku sam satima svakog dana lajkovala tuđe stranice. Najbolje je da nekog zapratite, lajkujete od pet do 10 fotki i stavite fin komentar. Tako će se pročuti za vas. Pratite i slavne i komentarišite i lajkujte, nikad ne znate da li će vam uzvratiti.

8. Objave ujutru i uveče

Najbolje vreme za objavu je ujutru pre posla ili predveče posle posla, ali ne posle 21.30 sati.

A post shared by NATASHA GRANO (@natashagrano) on

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track