KONAČNO JE SVIMA DOSTUPNA: Prava detektivska oprema može biti vaša!
Foto: Profimedia

Zanimljivi predlozi

KONAČNO JE SVIMA DOSTUPNA: Prava detektivska oprema može biti vaša!

Tech -

Ukoliko ste maštali da budete detektiv, tajni agent, i čitali ste o špijunaži, znate da je za ove poduhvate neophodna oprema koja će vam pomoći da ispunite svoj cilj. Ona će vam olakšati posao, biti najbolji saveznik i fasciniraće vas svojim mogućnostima. Pogledajte 7 sjajnih predloga, bez kojih dobro obavljen zadatak ne bi bio moguć.

Da bi ste snimili nekoga, a da on ne sazna za vašu nameru, potrebno je da imate dobru špijunsku kameru! Kamera u obliku priveska za ključeve je odlično rešenje! Ova kamera snima ton i video, rezolucija video zapisa je 720 x 480, 30 frejmova u sekundi, dok je rezolucija fotografija 1280*1024. Podržava memorijske kartice do 8 GB, povezuje je sa računarom preko USB kabla.Ima ugradjenu litijum jonsku bateriju koja omogućava snimanje do dva sata. OVDE možete poručiti kameru, po ceni od 1799 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Mini DV kamera olovka je mnogima omiljena! Mini DV kamera olovka je spy kamera - koristi se za skriveno snimanje. Zbog svojih malih dimenzija lako se skriva i idealna je za špijuniranje. Video snimanje kao i audio snimanje je prilično dobro. Mini DV špijunska kamera ima ugradjenu bateriju. Podržava prikaz datuma i vremena na displeju. Podržava Micro SD/TF kartice do 8GB (Prodaje se bez memorijske kartice) Baterija se puni preko USB porta (Usb kabl se nalazi u setu. ) Cena je samo 1499 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Auto kamera je svakom “detektivu” neophodna! Auto kamera za snimanje vožnje 2.7 LCD, 1080p će biti vaš idealan saveznik. Ona ima HD sočivo, 2.7 inchi displej, sadrži detektor pokreta, senzor za noćno snimanje. G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak. Kamera takođe snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik). Podržava kartice do 32GB, a kamera automatski snima kada se upali auto. Paket sadrži kameru, nosač, auto punjač i uputstvo . Cena kamere je samo 1999 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv na dodir – je veoma koristan! Ova stvarčica je veoma kvalitetna i vrlo pristupačna! Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Sat ima sledeće mogućnosti(funkcije): primanje i biranje poziva sa telefona preko sata, čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata, upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti), slusanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata, upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata i još mnogo drugih! ena sata je neverovatnih 1499 rsd, možete ga odmah poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Neophodna stvar u automobilu je svakako slušalica Bluetooth Handsfree Wireless za mobilni telefon! Posle korišćenja, jednostavnim stiskom na dugme, slušalica se uvlače u bazu. Daje vam izuzetno čist i kvalitetan zvuk, uz stabilnu konekciju. Može da se spoji sa dva telefona u isto vreme. Takođe se može staviti u bilo koje uvo. Cena je 1999 rsd, OVDE možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Inteligentna kamera IP WIFI HD će vas ostaviti bez teksta! Ima mogućnost pregleda na ANDROID i iOS operativnim sistemima. Povezivanje sa kamerom se vrši pomoću LAN ili WI-fi konekcije, a kameri možete pristupiti iz bilo kog mesta na svetu. Horizontalna rotacija: 355 stepeni, a vertikalna rotacija: 120 stepeni. Snima na: Micro SD (do 64GB). Audio komunikacija u dva smera (osoba koja je pored kamere može da čuje i razgovara sa vama ). Kamera sadrži detekciju pokret, šalje poruku na mobilni telefon, ukoliko detektuje pokret. Sadrži i noćni mod, može da se montira na zid, uz pomoć nosača koj dobijate sa kamerom. OVDE je odmah poručite, po ceni od 4999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenalnih proizvoda, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

* Akcijske cene traju dok traju zalihe.

(Promo - tekst / Foto: Promo, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track