OPREZ U SAOBRAĆAJU: Snimite vožnju (čak i NOĆU) za slučaj spornih situacija!
Foto: Promo

OPREZ U SAOBRAĆAJU: Snimite vožnju (čak i NOĆU) za slučaj spornih situacija!

Tech -

Sada svoju vožnju možete snimati od početne do krajnje destinacije i tako se osigurati da nećete, kao prethodnih puta, finansijski ispaštati za događaje nastale u saobraćaju za koje vi niste krivi – pogledajte OVDE i OVDE šta zato treba da nabavite.

Retrovizor sa kamerom – ovo nije običan retrovizor, već istovremeno i DVR snimač vožnje, kamera, a uz to se dobija i kamera za rikverc. Snima apsolutno sve što se događa ispred vašeg automobila dok vozite, služi vam i kao običan retrovizor, a zadnja kamera vam pomaže da se lakše parkirate bez ogrebotina. Danas svoj retrovizor sa kamerom OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od SAMO 5.900 dinara!

foto: Promo

Još jedna super korisna stvarčica jeste Viz car kamera koja takođe snima dešavanja ispred automobila dok vožnja traje. Za razliku od retrovizora sa kamerom koji se zameni sa običnim, Viz kamera se stavlja pored njega. Sve što treba treba jeste da ubacite u nju memorijsku karticu i kliknete da dugme za uključivanje i snimanje! Sada je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po AKCIJSKOJ ceni od 2.990 din! Memorijsku karticu NE dobijate u pakovanju.

foto: Promo

Poručite odmah svoj retrovizor sa kamerom (OVDE) ili Viz car kameru (OVDE) po sjajnoj ceni pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track