IDEALNO ZA DOM I KANCELARIJU: Kamera koju instalirate SAMI za MANJE OD 2 MIN i nadgledate preko telefona GDE GOD da ste!
Foto: Promo

IDEALNO ZA DOM I KANCELARIJU: Kamera koju instalirate SAMI za MANJE OD 2 MIN i nadgledate preko telefona GDE GOD da ste!

Tech -

Ovo je idealan način da apsolutno u svakom mometu koliko god daleko bili od doma ili poslovnog prostora imate uvid u to šta se u njemu dešava i to prateći situaciju preko telefona, kompjutera, tableta – pogledajte OVDE koliko ova kamera zapravo ima prednosti.

Šta sve možete sa ovom kamerom i koja je njena prednost u odnosu na „obične“ bezbednosne kamere?

  1. Da je postavite potpuno SAMI, bez majstora gde god poželite (a da je to unutra)
  2. Da PREKO KOMPJUTERA ILI MOBILNOG TELEFONA PRATITE ŠTA SE DEŠAVA U PROSTORIJI U KOJU STE JE POSTAVILI, GDE GOD DA STE I KAD GOD POŽELITE
  3. Da uključite DETEKTOR POKRETA i da vas ALARM obavesti kada neko uđe u prostoriju
  4. Da SLUŠATE šta se dešava u prostoriji u kojoj je kamera i da šaljete glasovne poruke preko mikrofona
  5. Da beležite snimke na memorijsku karticu (mogu da se prave i fotografije)
  6. Da je ROTIRATE i promenite ugao snimanja

Sada je na fenomenalnom SNIŽENJU i možete da je poručite online OVDE ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999 po ceni od SAMO 5.900 dinara!

foto: Promo

Odlično je imati je u DOMU (naročito ako, npr. imate malo dete koje ostavljate sa novom bebisiterkom ili ako ste npr. na putu) u RESTORANIMA kako bi nadgelala rad osoblja i situaciju generalno, u VRTIĆIMA, IGRAONICAMA, ZLATARAMA... Sve što je potrebno da bi kamera radila je WiFi. Postavite kameru gde želite i instalirajte na telefonu aplikaciju CamHi. Unesite id kamere (piše na dnu kamere) i šifru (koja se kasnije može menjati) i kamera je automatski povezana na wi fi i aplikaciju. I to je apsolutno sve!

Model: Sricam C8810, 1.3 MP

Iskoristite POPUST i osigurajte svoj dom ili poslovni prostor. Poručite wi fi kameru na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track