NAJBOLJE ISKUSTVO GLEDANJA TELEVIZIJE: Uđite u Novu godinu sa novim pogledom na svet uz Samsung QLED televizore
Foto: Promo

NAJBOLJE ISKUSTVO GLEDANJA TELEVIZIJE: Uđite u Novu godinu sa novim pogledom na svet uz Samsung QLED televizore

Tech -

Naravno, svi smo više nego svesni činjenice da nam je Nova godina pred vratima. To uzbuđenje, euforija, entuzijazam, neka nova očekivanja i odluke koje „vise“ u vazduhu, dovoljan su dokaz za to. I zaista, novogodišnji praznici poseban su period u godini. Tada je sve makar na nekoliko dana – magično. Sve drage osobe su tu, oko nas. Porodica je na okupu i posebno posvećena uživanju u novogodišnjoj čaroliji.

I neretko upravo ove zajedničke trenutke, mnoge porodice koriste da odgledaju kvalitetan televizijski program. Ogroman broj omiljenih filmova, serija, muzičkih emisija i drugi zanimljiv sadržaj, prosto mame da ostanete u svojim toplim domovima, ispod omiljenog ćebeta i „dirigujete“ kanalima daljinskim upravljačem.

Ukoliko vaš izbor tokom novogodišnje noći i praznika bude baš televizijski program na nekom od brojnih televizijskih kanala, sigurno je da ćete očekivati najbolje iskustvo gledanja kako biste maksimalno uživali.

Kompanija Samsung za ovo ima idealno rešenje i specijalnu prazničnu ponudu. Naime, kupovinom Samsung QLED televizora do 31. januara 2019. godine ili do isteka zaliha, osim pet godina garancije i 10 godina garantovano bez „burn-in“ efekta, na poklon dobijate Galaxy A9 ili Gear S3 Frontier. Da biste dobili poklon, neophodno je da se registrujete slanjem podataka na email adresu ce.promotion@samsung.com.

Na ovaj način poklonićete sebi i svojim bliskim ljudima neverovatan TV uređaj, sasvim sigurno uneti novu dimenziju u svoj dom, a sebe ili neku dragu osobu svakako možete obradovati dodatnim poklonom.

QLED TV uređaj donosi revolucionarne promene i novo iskustvo uživanja u omiljenim sadržajima. Zahvaljujući velikom ekranu i širokom spektru boja, sve što ćete gledati delovaće potpuno realno i živo. Njegova elegantna i jedinstvena linija lako se uklapa u bilo koji enterijer. Osvetljenost prostorije neće predstavljati nikakav problem, jer je iz bilo kog ugla sadržaj savršeno dostupan, a širi spektar kontrasta oživeće sve nijanse slike za potpuni ugođaj. Kod linije ovih televizora moguća je kontrola svih povezanih uređaja jednim daljinskim upravljačem, postoji mogućnost glasovne kontrole, kao i opcija povezivanja mobilnog telefona i televizora preko Smart View aplikacije, pri čemu mobilni telefon preuzima funkciju daljinskog upravljača. Na taj način, vremenska prognoza, najnovije vesti ili gledanje fotografija sa telefona je dostupno u svakom trenutku. Uz to, uz jedinstvenu nevidljivu konekciju sa samo jednim kablom moguće je držanje uređaja povezanih na jednom mestu uz One Connect Box.

Linija novih TV uređaja osmišljena je tako da pruži nezaboravno iskustvo gledanja i uživanja, ali i da u Novoj godini donese jedan potpuno novi pogled na svet.

Više detalja o prazničnoj akciji, kao i informacije o tome uz koje se QLED modele dobija sat, a uz koje Galaxy A9 možete naći na sledećem LINKU

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track