ČISTA DESETKA STIŽE IZ SAMSUNGA: Novi modeli iz Galaxy S10 serije predstavljeni na srpskom tržištu
Foto: Promo

ČISTA DESETKA STIŽE IZ SAMSUNGA: Novi modeli iz Galaxy S10 serije predstavljeni na srpskom tržištu

Tech -

Novi modeli iz Galaxy S10 serije predstavljeni na srpskom tržištu. Revolucionarnim inovacijama u oblasti ekrana, kamere i performansi kompanija obeleževa čitavu jednu Galaxy deceniju

Čak tri jedinstvena uređaja iz Galaxy S serije, S10, S10+ i S10e, sa prvim dinamičnim AMOLED ekranom, kamerom sledeće generacije i inteligentnim performansama, od 8. marta biće dostupni na srpskom tržištu kod svih ovlašćenih maloprodajnih partnera i operatora. Kreirani za korisnike koji žele vrhunski pametni telefon sa moćnim performansama, ovi uređaji postavljaju nove standarde za pametne telefone.

foto: Promo

„Galaxy S10 serija za nas je veoma posebna. Linija ovih uređaja osmišljena je tako da ispunjava specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona. Reč je o uređajima u kojima je utkana decenija vrhunskih inovacija.

foto: Promo

Uređaji su na tržištu Srbije dostupni u bojama prizma crna, prizma bela, prizma zelena, prizma plava i jarko žuta, a Galaxy S10+ i u dva sasvim nova, premium modela: porcelansko crna i porcelansko bela. Preporučene cene su od 94,999 dinara za Galaxy S10e, 109,999 za Galaxy S10 od 128 GB i 143,999 dinara za Galaxy S10 od 512 GB, kao i 124,999 dinara za Galaxy S10+ od 128 GB, 154,999 za Galaxy S10+ od 512GB, odnosno 198,999 dinara za Galaxy S10+ od 1TB memorije.

„Galaxy S10 linija uređaja je naš zalog za bržu, smeliju i svetliju budućnost. Kreirani su za potrebe različitih korisnika. Za koji god uređaj se korisnici opredelili, neće pogrešiti. Uređaji imaju elegantni izgled, stižu sa tehnologijama koje su prvi put implementirane u uređajima ili su potpuno praktične za korisnike. Uveren sam da je ovo novo poglavlje kada govorimo o revolucionarnim tehnologijama“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik region.

foto: Promo

Uređaji imaju prvi dinamički AMOLED ekran, sa HDR10+ sertifikatom, koji pruža živopisno jarke boje i izvanredni kontrastni odnos za još dublje crne nijanse i još svetlije bele nijanse. U ekranu se nalazi prvi ikada ultrazvučni skener otiska prsta koji čita 3D konture palca - a ne 2D sliku njegove površine. To za korisnika znači još veću zaštitu i bezbednost. Reč je o jedinstvenom Infinity-O-Display u okviru koga se nalazi ceo niz senzora i tehnologija za kameru, za ekran od ivice do ivice.

Prvi put u S seriji, kamera stiže sa ultraširokim objektivom, što pruža mogućnost slikanja bilo koje cele scene u vidnom polju od 123 stepena. Uz ultraširoku kameru savršenu za slikanje panorama, tu su još telefoto kamera sa neverovatnim mogućnostima zumiranja, kao i širokougaona kamera za svakodnevne trenutke. Galaxy S10+ ima tri zadnje i dve prednje kamere, Galaxy S10 tri zadnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e stiže sa dve zadnje i jednom prednjom kamerom. Dvostruka blenda, instalirana na zadnjoj širokougaonoj kameri, tu je da prilagođava i optimizuje osvetljenje podržavajući režime F1,5 i F2,4. Stabilizovano snimanje moguće je uz Super Steady tehnologiju digitalne stabilizacije, bez obzira na situacije. I prednja i zadnja kamera mogu da snimaju do UHD kvaliteta, a prvi put u ovoj industriji, zadnja kamera nudi snimanje u HDR10+ kvalitetu.

Kamera na Galaxy S10 uređajima je još inteligentnija uz funkciju za obradu podataka, Scene Optimizer tehnologiju i funkcijuShot Suggestion. Sa ovim funkcijama moguće je snimanje bez ručnog podešavanja parametara, dok kamera daje preporuke šta snimiti i preporuke za kompoziciju fotografija.

Galaxy S10 je izrađen sa vrhunskim hardverom i softverom zasnovanim na mašinskom učenju. Od sasvim novih mogućnosti deljenja energije do poboljšanih performansi veštačke inteligencije i inteligentnog Wi-Fija, Galaxy S10 je najinteligentniji Samsung uređaj do sada.

foto: Promo

Uz funkciju Wireless PowerShare, bežičnog reverzibilnog punjenja, moguće je lako punjenje pametnih telefona sa Qi sertifikatom, čak i kompatibilnih nosivih uređaja. Ujedno, uređaj može da se puni i sam, ali da puni i druge uređaje dok je na običnom punjaču. Novi AI softver automatski optimizuje bateriju, procesor, RAM memoriju pa čak i temperaturu uređaja na osnovu toga kako se koristi telefon. Galaxy S10 ima inteligentni Wi-Fi, koji omogućava neprekidnu i bezbednu vezu automatskim, neprimetnim prebacivanjem između Wi-Fi i LTE, upozoravajući na potencijalno rizične Wi-Fi veze, a podržava i novi Wi-Fi 6 standard. Uz Fast Wireless Charging 2.0, brzo bezično punjenje, Galaxy S10 se puni 29% brže od Note9 i 33% odsto brže u poređenju sa S9.

foto: Promo

Na Galaxy S10, inteligentni Bixby automatizuje navike i obezbeđuje personalizovane preporuke. Tu su još otpornost na vodu i prašinu u skladu sa standardom IP68, servisi Samsung Health i Samsung DeX. Galaxy S10+ stiže sa čak 1 TB memorije i mogućnošću dodavanja microSD kartice sa dodatnih 512 GB, što ukupno daje do 1,5 TB prostora. Uz platformu Samsung Knox, koja odgovara standardima odbrambenih snaga, Samsung Galaxy S10 poseduje vrhunski bezbednosni sistem za čuvanje privatnih podataka.

foto: Promo

Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e moguće je naručiti unapred. Korisnici koji unapred naruče Galaxy S10 i Galaxy S10+ tokom određenog perioda, dobiće besplatno nove Galaxy Buds bežične slušalice (u vrednosti od 17,999 dinara).

Za dodatne informacije o seriji Galaxy S10, molimo posetite

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja