Najnovije vesti

SIGURNOST U AUTOMOBILU JE NAJVAŽNIJA STVAR: Uz ovaj gedžet bićete uvek mirni u putu!
Foto: Profimedia

Sjajan savet

SIGURNOST U AUTOMOBILU JE NAJVAŽNIJA STVAR: Uz ovaj gedžet bićete uvek mirni u putu!

Tech

Vožnja automobila i drugih prevoznih sredstava zna da bude jako nezgodna, pogotovo u letnjem periodu, zbog umora i visokih temperatura. Nikada ne znate ko sedi u drugom automobilu i da li je taj neko savestan vozač. Pravila u saobraćaju postoje, ali ih mnogi, nažalost, ne poštuju.

 

Kako bismo osigurali sebe, kao i osobe koje prevozimo, decu, roditelje, prijatelje, kolege, neophodno je da preduzmemo sve moguće mere predostrožnosti. Ova auto kamera za snimanje vožnje vam donosi tu sigurnost i smirenost koja vam treba. Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrašen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i kameru koja automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je 1.999 rsd!

 

foto: Promo

Recite zbogom brigama i krenite na put oslobođeni od stresa, znajući da je auto kamera uključena i da snima sve što se dešava. Možete ja naručiti OVDE po neverovatnoj ceni od samo 1.999 RSD!

 

*Još fantastičnih proizvoda po fantastičnim cenama možete pronaći OVDE

 

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...