Najnovije vesti

KAKO DRŽITE MOBILNI TELEFON I KUCKATE PORUKE? Drugi će otkriti mnogo o vašoj LIČNOSTI, dovoljan je jedan POGLED na vaše ruke!
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

KAKO DRŽITE MOBILNI TELEFON I KUCKATE PORUKE? Drugi će otkriti mnogo o vašoj LIČNOSTI, dovoljan je jedan POGLED na vaše ruke!

Tech

Naučnici su istraživali kako ljudi drže svoje telefone. Pokazalo se da to direktno odražava ličnost.

Postoje četiri osnovna načina držanja telefona, a svaki od njih odgovara određenom karakteru.

1. Držite telefon u jednoj ruci i kucate tekst palcem

Ako držite telefon jednom rukom, to govori o vašoj svestranosti. Organizovani ste i disciplinovani, uvek znate šta je za vas dobro, a šta je loše. Više volite da govorite nego da slušate, ali nećete namerno nikoga uvrediti. Umete da razlikujete iskrenu ljubav od pretvaranja. Za voljenu osobu ćete učiniti sve.

foto: Shutterstock

2. Držite telefon sa obe ruke i kucate tekst palcem

To pokazuje da želite zaštitu, tražite brigu i pažnju. Ne volite da pokazujete osećanja i zbog toga vaš partner možda oseća nedostatak ljubavi.

3. Držite telefon obema rukama, koristite oba palca za biranje

Niste baš mnogo srčani, često se brinete i plašite. Potreban vam je partner koji će vas 100 posto razumeti. Kada je uz vas pouzdana osoba, prepuni ste samouverenosti. Volite svog izabranika svim srcem i lako zaboravljate probleme iz prošlosti.

4. Držite telefon jednom rukom i kucate tekst kažiprstom druge ruke

Vama je svojstveno tiho i uravnoteženo ponašanje. Spremni ste da žrtvujete sve za dobro drugih. Ne volite gužvu. Više volite mirna i poznata mesta. Takvi ste i u ljubavi - ona je za vas tiha luka. Ne podnosite suze, naročito bliskih ljudi. Voljenima opraštate greške rekordnom brzinom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/LineToday, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...