Milan Vujović: Galaxy Note10 – uređaj dostojan jubileja
Foto: Promo

Milan Vujović: Galaxy Note10 – uređaj dostojan jubileja

Tech -

Samo dve nedelje nakon svetske premijere u Njujorku, u Srbiji smo prošlog četvrtka predstavili novu Samsung Galaxy Note10 seriju, što mnogo govori o tome koliko su nam domaći potrošači važni. Teško je konstantno predvoditi industriju mobilnih telefona, ali kompanija Samsung u tome uspeva i istrajava već dugi niz godina. Imajući to na umu, i znajući kakav smo telefon pripremili, bilo mi je istinsko zadovoljstvo da domaćoj javnosti predstavim Galaxy Note10 seriju.

Kao poslovan čovek, sa dugogodišnjom karijerom u jednoj od industrija koje se najbrže menjaju, vrlo dobro znam šta je to što je korisnicima potrebno u rapidno transformišućoj stvarnosti 21. veka. Kvalitet, pouzdanost i vrhunska tehnologija su vrednosti oko kojih se danas ne prave kompromisi. U eri globalne umreženosti i dominacije informatičke tehnologije, Samsung Galaxy Note10 donosi vrhunac ovih vrednosti pravo u ruke potrošača, dajući im moć da stvaraju u skladu sa svojim idejama i željama.

foto: Promo

Kako bismo zadovoljili različite potrebe, Galaxy Note10 seriju napravili smo u dve veličine. S Pen olovka i displej od 6,3 inča dolaze sa modelom Galaxy Note10, dok Galaxy Note10+ poseduje najveći Note Cinematic Infinity ekran do sada, od 6,8 inča. Ovaj impozantni displej je smešten u kućište koje šalje poruku o istančanom ukusu, stilu i eleganciji, dok je telefon istovremeno kompaktan i vrlo praktičan.

Ovakav dizajn zahteva da ga i ostale komponente prate po vrhunskom kvalitetu. To se za početak ogleda u masivnom displeju, koji se prostire od ivice do ivice uređaja, sa gotovo neprimetnim okvirom, uz savršenu sliku za koju je zadužen naš nagrađivani Dynamic AMOLED displej sa HDR10+ sertifikatom, koji boje i njihove tonove čini bogatijim i življim nego ikada pre.

foto: Promo

Galaxy Note uređaji su od samog početka poznati kao telefoni koji produktivnost guraju napred i omogućavaju korisnicima da pomeraju svoje granice. Uz novu, unapređenu S Pen olovku, korisnici na raspolaganju imaju i Air Actions dodatak koji omogućava da se određenim funkcijama uređaja upravlja pokretom. Otvaranjem Air Actions SDK, programeri mogu kreirati prilagođene komande koje korisnicima daju mogućnost da igraju video igre ili koriste svoje omiljene aplikacije uz pokrete S Pen olovkom.

Za kreativce je verovatno najzanimljivija inovacija kamera Samsung Galaxy Note10 serije, koja je profesionalnog ranga, što znači da su video snimci i fotografije napravljeni ovim modelima do sada neviđenog kvaliteta i bogatstva boja. Međutim, tu je i sledeći nivo – montiranje videa direktno na telefonu. Nakon što su snimili video, Galaxy Note10 korisnici mogu odmah i da ga montiraju, u pokretu, sa svojih uređaja. Video editor može da se koristi uz pomoć S Pen olovke, tako da umesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da iseku.

foto: Promo

Da bi iskustvo korisnika bilo potpuno, pobrinuće se jaka baterija sa mogućnošću super brzog punjenja, jačinom od 45W, što obezbeđuje optimalnu energiju za pokretanje i neometano igranje najzahtevnijih video igara budući da telefoni iz Galaxy Note10 serije imaju i vrhunske grafičke performanse.

Po svim karakteristikama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ su uređaji sledeće generacije koji su, po deseti put, dokazali da zaslužujemo poziciju predvodnika industrije i tehnoloških promena, pružajući korisnicima ono što im je potrebno iz godine u godinu. Više informacija o novoj Samsung Galaxy Note10 seriji možete pronaći na LINKU

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track